Sorteren op Sluiten

Fetch speelgoed

Motiveer je hond tijdens het leren en opvoeden!

Meer
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2020 : Fetch speelgoed

Accessoires voor opvoeding van honden

Als een hond niet goed opgevoed is, kan hij al snel oncontroleerbaar worden en dat is gevaarlijk voor zowel de hond als voor de mensen in zijn omgeving.
Opvoeding en training gaan vaak hand in hand maar je moet altijd rekening houden dat een hond zich opstelt als een roedelleider. Je moet dus de hiërarchie in het huishouden duidelijk maken: wat zijn de regels, wat mag en wat niet?

Je moet een band creëren tussen jou en je hond: van bij het begin moet je duidelijk maken wie de baas is in huis. Dit zal hem helpen om zijn omgeving te structureren. Zo weet hij dat er iemand boven hem staat, maar die hem ook beschermt en die er voor hem is. Hij leert de regels van het huis, moet zijn plaats kennen, waar eten, waar slapen, enz.
Sommige rassen zijn al wat koppiger dan de andere. Om je te helpen bij het opvoeden van je hond, bestaan er heel wat opvoed speeltjes.

Verschillende accessoires

- Antiblafhalsband via geluid: via een microofoontje wordt het geblaf van de hond opgevangen en nadien wordt er een toon naar de hond verzonden die ervoor zorgt dat de hond stopt met blaffen.

- Clicker: je hoeft niet meer te schreeuwen of eindeloos aan de leiband te trekken om je hond op te voeden, je gebruikt nu simpelweg de clicker. Dit is een herkend, aangenaam belonings systeem voor de hond (en voor zijn baasje). Wanneer de hond een 'klik' hoort, dan weet hij dat er een beloning volgt, of door een snoepje, of simpelweg door een streling.

- Opvoedhalsband: om de hond te verhinderen om aan de leiband te trekken.

- Fluitje voor honden met 2 tonen: een fluit- en een seintoon, want met de verschillende tonen kunnen verschillende bevelen getraind worden.

- Trainingspads