Sorteren op Sluiten

Accessoires voor terrarium

Vind hier alle accessoires om je aquaterrarium perfect te onderhouden: verstuiverthermometers en hygrometers.  

Meer

Slot terrarium

Beveilig jouw terrarium met onze speciale sloten. Zo kan je reptiel niet ontsnappen en kunnen er geen kinderen aan of in het terrarium.

Slot voor schuifdeur van terrarium met sleutel
in plaats van :
€5,69
24u
Slot Exo Terra
in plaats van :
€9,95
€8,99
24u

Broedmachine voor reptielen

De broedmachine voor reptielen zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk de eieren kan beschermen en stockeren in perfecte, veilige condities.

Haak voor reptielen

Reptielen kunnen voor verschillende redenen gevaarlijke dieren zijn, maar ze blijven wel erg fragiel. Dankzij ons haakje kan je je dier in alle veiligheid manipuleren. Je dier zal zich geen pijn doen en jij kan niet worden gebeten.

Schoonmaken van het terrarium

Een goede hygiëne is ook voor reptielen zeer belangrjik! Hier vind je een reeks schoonmaakproducten en ontsmettingsmiddelen om je reptiel zo goed mogelijk te verzorgen.

Terrarium programmeur

Programmeer de uren van verlichting in je terrarium om de cyclus van zonsopgang en zonsondergang na te bootsen.

Digitale programmeur
in plaats van :
€15,99
24u
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2020 : Accessoires voor terrarium

Het hebben van een reptiel als huisdier vereist specifieke apparatuur.

Kom, automaat en tang

Perfect aangepaste accessoires voor het voeren van je reptielen. Een voertang helpen je je reptielen veilig eten te geven.

Thermometer en hygrometer

Zowel de temperatuur als het vochtigheidsniveau zijn twee fundamentele parameters die moeten worden gecontroleerd bij het hebben van reptielen. Ze staan ​​garant voor optimale leefomstandigheden voor jouw dier, dich bij zijn natuurlijke omgeving.

Deze appartaten zijn ultra nauwkeurig en garanderen je een grote betrouwbaarheid.

Verstuiver en spray

De sproeier wordt gebruikt om de natuurlijke omgeving van jouw reptiel in het terrarium te reconstrueren, vooral door een hoge luchtvochtigheid te handhaven. Het systeem werkt automatisch en verspreidt een mist over het hele terrarium.

Sprays vereisen echter een handmatig gebruik. Minder nauwkeurig dan de foggers, hun actie is meer gelokaliseerd en alleen geschikt voor bepaalde soorten reptielen.

Terrariumhangslot en hanteringshaak

Voor jouw veiligheid en die van je omgeving, met name jonge kinderen, beveilig je je terrarium met een hangslot. Met een hanteringshaak kan je gemakkelijk slangen hanteren in alle veiligheid mocht de slang giftig zijn.

Reptielenincubator en fokkerij

De incubator maakt het mogelijk om de ideale omstandigheden voor de embryonale ontwikkeling van reptielen te reproduceren. Dit uiterst nauwkeurige apparaat regelt de temperatuur automatisch of handmatig, afhankelijk van het model. Het garandeert een probleemloze incubatie. De incubator kan ook worden gebruikt voor het overwinteren van je reptielen.

Om de reproductie van je dieren te vergemakkelijken, kan je een reproductiebox kopen. Dit product heeft een deur voor het voederen van dieren, ventilatiegleuven en een plastic terrarium binnenin. 

Reptile terrarium