Sorteren op Sluiten

Kattenwinkel

Ben je op zoek naar een kattenbak, een krabpaal of kattenvoer? Op Zoomalia vind je ongetwijfeld wat je zoekt voor jouw kat: voeding, kattenbakvullingongediertebestrijding, krabmeubel en speelgoed!

Meer
Speciale aanbiedingen
Silicaat kattenbakvulling Silica Pearl Baby Powder
 -3€ korting bij aankoop van 2x3.8L Silicaat kattenbakvulling Silica Pearl Baby Powder Beoordelingen 4.5 11
€7,99 €3,39 24u
HILL'S Science Plan Feline Young Adult Sterilised - met eend
 3kg + 1 pack stoofpotje GRATIS HILL'S Science Plan Feline Young Adult Sterilised - met eend Beoordelingen 5 1
€28,99 24u
OWNAT Just Grain Free Adult - met kip
 3kg + 1 natvoer GRATIS OWNAT Just Grain Free Adult - met kip Beoordelingen 4.5 36
€16,99 €15,99 24u
Bekijk meer
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Onze online dierenwinkel: Kattenwinkel

Of het nu gaat om hygiëne, voer of accessoires, katten zijn bijzonder veeleisende dieren en onze experts van Zoomalia weten dat maar al te goed!

Alles om je kat te doen spinnen!

Je dier zo lang mogelijk gezond houden is onze grootste zorg. Daarvoor hebben we kwaliteitsvoedsel nodig. Onze online dierenwinkel heeft bijna 1000 kattenvoerproducten die rekening houden met de behoeften van alle katten, ongeacht hun leeftijd, levensstijl of gezondheidsstatus.

Onze Zoomalia-experts selecteren voor jou de beste merken die beschikbaar zijn en bieden deze aan tegen betaalbare prijzen!

Onze dierenwinkel is niet alleen specialist in kattenvoeding, maar ook expert in accessoires: slaapplaats, transportboxen, en, in het bijzonder: kattenbak en krabmeubel!

Omdat we weten dat katten in het bijzonder gehecht zijn aan hun hygiëne en zeer goed weten hun ongenoegen te tonen als hen iets niet bevalt, hebben we het merk Quality Clean ontwikkeld. Dit merk heeft verschillende bodembedekkingen. Je kat zal zeker iets zal vinden dat hem bevalt! En uiteraard bieden we alles aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Alle katten zijn anders! Sommigen willen slapen, zich verstoppen, terwijl anderen liever krabben of klimmen. Om aan elke kat zijn behoefte te voldoen, heeft ons merk Zolia enorm veel verschillende krabmeubels ontwikkeld! Neem zeker eens een kijkje!

Onze Zoomalia mascottes: onze gelukkige proefkonijnen!

Om onze producten "made in Zoomalia" te testen, doen we een beroep op onze mascottes! Het is dan ook met groot genoegen dat onze dieren uitsluitend onze artikelen testen!

Samoussa is onze mascotte die alles wil uittesten: eten, speelgoed, kattenbak, ...! Hij weet precies wat hij wil! Het is een appartement kat dus een grote aanhanger van  en dutjes doen. Phuket, een andere mascotte houdt ervan om onze bedden, kussens, manden, enz. uit te testen. Tisha, onze avonturier, test maar al te graag onze krabpalen en kattenluik uit!
De jonge en speelse Nikita houdt van onze talrijke speeltjes die we haar aanbieden!