Sorteren op Sluiten

Reacties, beoordelingen en foto's klanten Groot kippenren in metaal ZOLIA - 6m², 12m² of 18m²

75% van de klanten raden dit product aan

Reacties en beoordelingen 5 sterren Groot kippenren in metaal ZOLIA - 6m², 12m² of 18m²

516Beoordelingen 5
LIONEL, 3 semaines geleden gepubliceerd

Heel goed. Zoals aangegeven in de beschrijving Komt op tijd aan. Eenvoudige montage Be 2 voor grillen

516Beoordelingen 5
Maïté, 3 semaines geleden gepubliceerd

Product voldoet aan de beschrijving. Robuust, goede kwaliteit. We hebben de 6X3 genomen en zijn erg blij.

516Beoordelingen 5
Stéphanie, 4 mois geleden gepubliceerd

Vervelende bestelling Ik moest 2 maanden wachten voordat ik een buis kreeg die ontbrak in de verzending van de behuizing. Ik moest twintig mailen, aanbevolen om te bellen om de ontbrekende buis te hebben. De eerste keer stuurt hij me een buis van een ander merk behuizingen. Twee maanden wachten op een volledige behuizing. Klantenservice niet geweldig.

516Beoordelingen 5
Daniel, 7 mois geleden gepubliceerd

Goed product bewerken een beetje lange, maar robuuste buizen. Klein probleem met twee vlinderschroeven die het bewerken hebben verbroken

516Beoordelingen 5
Isabelle, 7 mois geleden gepubliceerd

Hoewel ik mijn eerste levering moest weigeren vanwege een klap op een van de staven, ontving ik de tweede zending in goede staat en begon deze te monteren. Niet per se eenvoudig te monteren voor beginners, maar ik heb thuis een goede klusjesman die zelfs de vorm van sommige onderdelen heeft kunnen verbeteren zodat ze perfect zijn uitgelijnd. Het resultaat is vrij bevredigend en ik kan niet wachten om het aan mijn konijnen voor te stellen zodra we het hek hebben gezet, natuurlijk.

516Beoordelingen 5
Eric, 11 mois geleden gepubliceerd

Het frame is correct, maar de duimschroeven zijn erg breekbaar. Jammer om de kleur van het hek en de kap (groen en blauw) te kunnen kiezen. De installatie-instructies zijn beknopt.

516Beoordelingen 5
Marcelle, 1 an geleden gepubliceerd

Goed product, levertijd gerespecteerd, het zou nodig zijn om extra bevestigingsmiddelen toe te voegen voor het hek van de grote behuizing van 18m2, hoewel vrij eenvoudig de montagetijd om 6 uur te vragen. We zijn tevreden.

516Beoordelingen 5
Muriel , 1 an geleden gepubliceerd

Over het algemeen ok voor de prijs, eenvoudig te monteren, behalve de deur die gemiddeld is op het niveau van de openingsruimte (het zou een perfect vlakke ondergrond vereisen.)

516Beoordelingen 5
Camille, 1 an geleden gepubliceerd

Behuizing zeer eenvoudig te monteren en gemakkelijk te demonteren, perfect voor buiten.

516Beoordelingen 5
Élisabeth, 1 an geleden gepubliceerd

Snelle levering de montage is eenvoudig. Ik beveel dit product van goede kwaliteit aan

Reacties en beoordelingen 4 sterren Groot kippenren in metaal ZOLIA - 6m², 12m² of 18m²

416Beoordelingen 4
Eric, 1 mois geleden gepubliceerd

hallo goed product, maar het enige dat ik dit artikel bekritiseer, is het lassen van de moeren een beetje licht. sommigen houden het aandraaien niet vast. dan verplichten om te boren en een bout meer moer te plaatsen. en beschadiging het doet Er is geen verticale buis in het midden aan het andere uiteinde van de behuizing voor het gaas.Ik heb de draad kruislings uitgerekt in alle frames zodat het gaas niet beweegt. Met vriendelijke groeten

416Beoordelingen 4
HENRIK, 4 mois geleden gepubliceerd

Ik moest verstevigen omdat het gaas niet sterk genoeg is en het deursluitsysteem niet aan de bovenkant erg lang is om te monteren

416Beoordelingen 4
Hélène, 6 mois geleden gepubliceerd

Interessant product voor de prijs. Een beetje teleurgesteld over de kwaliteit van de galvanisatie omdat sommige buizen zijn voorgeroest, vooral de deuren. Veel vinnen zijn niet gesoldeerd. Om na verloop van tijd te zien, maar je moet al een anti-roest verf bieden, schade kosten bovendien vanaf het begin. Nog steeds blij met mijn aankoop omdat mijn pluimvee veilig zal zijn, dat hoop ik tenminste.

416Beoordelingen 4
Jean-Luc, 10 mois geleden gepubliceerd

Eerlijk gezegd is het een goed product. Ik kocht de 12 M2, ik plaatste 4/5 vanwege de moeren omdat zelfs door de duimschroeven met de hand aan te draaien, twee moeren waren losgemaakt, het ontbreken van bevestigingsmiddelen voor het hek en de kleur van het zeil blauw (in ieder geval van goede kwaliteit). Voor de rest niets om over te klagen. Dit is eenvoudig te monteren. Persoonlijk heb ik deze behuizing alleen gemonteerd. Voor de installatie van het hek heb ik spankabels en spanners toegevoegd. Het maakt de installatie eenvoudiger en het hek is strak. Voor de deur en het sluiten had ik geen probleem. Het werkt goed. Ik raad dit product aan en ik zal lichtere structuren vermijden die elders worden verkocht.

Reacties en beoordelingen 3 sterren Groot kippenren in metaal ZOLIA - 6m², 12m² of 18m²

316Beoordelingen 3
Virginie, 4 mois geleden gepubliceerd

Gezien de prijs mag u geen hoge kwaliteit verwachten. Maar voor de prijs is het juist. De montage van de buizen gaat vrij snel en het geheel wordt vastgehouden door moeren die de algemene structuur verstevigen. Ik betreur grote steken, maar ik heb moeite de beschrijving te lezen ... HET grote nadeel is de dag dat er voor de deur staat. Ik heb iets gehackt omdat in de bovenste afgeronde hoeken van de deur een roofdier grotendeels kon passeren! Er zijn mosterdachtigen bij mij in de buurt ... Anders is voor kippen meer dan genoeg.

Reacties en beoordelingen 2 sterren Groot kippenren in metaal ZOLIA - 6m², 12m² of 18m²

216Beoordelingen 2
Jlouis, 4 mois geleden gepubliceerd

zeer goed materiaal maar de moeren dissociëren van de buizen met een grote diameter dat we de vinnen vastschroeven en de stijgbuizen zijn gereserveerd voor modelbouw we kunnen ze nauwelijks vastdraaien omdat ze breken alle buizen zijn zeer goed genummerd. dankzij dit gemakkelijk te monteer geen instructies voor gebruik om de deur te monteren voor degenen die geen klusjesman zijn, hallo de schade om dit product aan te bevelen, afgezien van dit defect dat naar verluidt opnieuw in elkaar is gezet bij de fabrikant, maar er is eerst niets verdiend. met een goede tarp kun je hem gebruiken als een lichte barnum die eenvoudig te monteren is.

16 beoordelingen over dit product :

Sorteren op 16 sterren

Afbeeldingen van klanten :

Video product :