Sorteren op Sluiten

Draagtas voor katten

Zijn de verplaatsingen met je kat eerder kort en occasioneel? Gebruik je regelmatig het openbaar vervoer en lijkt een transportbox je te lastig? Dan is onze selectie draagtassen geschikter voor jou! 

Meer
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2021 : Draagtas voor katten

Nooit zonder mijn kat! Dit is het gezegde van veel kattenfamilies tegenwoordig. Kies voor korte en / of occasionele reizen het comfort en de lichtheid van een katentas die verkrijgbaar is in onze categorie categorie @ tas voor tas en kat; 46; tips @ categorie!

Welke draagtas kies ik voor mijn kat?

Sac de transport pour chat orange

Er zijn verschillende soorten draagtassen: het ontwerp is vergelijkbaar met dat van een transportkooi met een harde bodem om in de hand of op de schouder te dragen. Nog handiger is de category@transporttas voor katten op wielen;522;haut@gamme.

Kies je tas op basis van de soort uitstappen of verplaatsingen die je doet. Ga je vaak met het openbaar vervoer, dan geef je waarschijnlijk de voorkeur aan draagtas op wielen of een rugzak voor katten.

Voor verplaatsingen met de auto wordt een stevige transportzak met bodem aanbevolen of een transportbox.

Voor korte wandelingen en uitstapjes, is een draagtas voor katten perfect.

Wanneer je een draagtas wilt kopen, zorg ervoor dat de tas zeer resistent is, bestand tegen de klauwen van de kat.

Het is noodzakelijk om te kiezen voor een mand waarvan de afmetingen zich ruimschoots aanpassen aan de grootte van de kat, zodat het dier veel bewegingsvrijheid heeft. 

Sac de transport pour chat Zolia beige