Sorteren op Sluiten

Hondenmanden

Transformeer de slaapplaats van je hond in een gezellig warm hondenmandje! Tijdloos en veilig, kies voor optimaal comfort voor je hond! Voor oudere honden, neem een kijkje op orthopedische hondenbank

Meer

Weegt je hond meer dan 15kg? Dan wordt hij beschouwd als een middelgrote of grote hond. Het is dus noodzakelijk om een mand uit te kiezen aangepast aan zijn grootte. Vele honden houden van een hondenmand met een boord waarop ze hun kopje kunnen laten rusten. Andere verkiezen liever zonder. Zoomalia heeft verschillende manden voor middelgrote en grote honden, zeer zacht en aangepast aan hun grootte.

{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2021 : Hondenmanden

Couchage pour chien

Honden hebben, net als mensen, een eigen ruimte nodig om te rusten en te slapen. Daarom raden we je ​​aan een kijkje te nemen op slaapplaats voor honden.

Welke hondenmand kies ik voor mijn hond?

Modèle de panier pour chien Zolia

Houd rekening met de volgende criteria:

MaterieVerschillende materialen zijn beschikbaar, van zacht en warm pluche, tot klassieke modellen in synthetische materialen, gemakkelijker te onderhouden.
Omvang van je dierZodat je trouwe viervoeter comfortabel ligt, moet je zijn mand aanpassen aan zijn afmetingen.
LevensstijlNauw verbonden met het materiaal van het product, is het zeker dat een hond die voornamelijk buitenshuis leeft, een mand met wasbaar materiaal nodig heeft.

Verschillende types hondenmanden

  • Pluche: Zacht, ultracomfortabel materiaal dat een geruststellend, warm en gezellig bed biedt.
  • Synthetisch materiaal: Waterdichte materialen die heel gemakkelijk schoon te maken zijn. Ze worden met name aanbevolen voor honden buiten of voor puppy's of oudere honden die mogelijk kleine ongelukken kunnen hebben.
  • Kleine honden en puppy's: Ideale afmetingen voor puppy's of honden van kleine rassen.
  • Middelgrote en grote honden: Kies een mand die perfect is aangepast aan zijn imposante postuur.
  • Orthopedisch: Manden met memory foam speciaal aangepast voor honden met gewrichtsproblemen.
  • Riet: Een assortiment in robuust natuurlijk materiaal en met het mooiste effect.

Panier pour chien : nos recommandations

Panier pour petit chien

Ik heb een kleine hond

Het is noodzakelijk om een ​​mand te kiezen die perfect geschikt is voor het kleine formaat van je kleine hond. Hij mag dus niet te smal of te lang zijn, anders voelt hij zich verloren. Kies voor een zachte coating die de warmte goed vasthoudt.

Couchage pour grand chien

Ik heb een grote hond

Je hond van een groot ras moet kunnen profiteren van een XXL-mand om zijn imposante formaat te meten en daar perfect comfortabel te zijn. Hij moet dus volledig in zijn mand kunnen passen om daar comfortabel en zonder moeite te kunnen rusten.

Ik heb een oudere hond

Professionals hebben een assortiment gamme@orthopedische hondenmanden;305;haut@gamme ontwikkeld om pijn te verlichten. Je oudere huisdier heeft niet dezelfde vitaliteit als voorheen en rust veel, dus matrassen met memory foam zijn het meest geschikt om comfort en gezondheid te garanderen. Ook de orthopedische reeksen zijn geschikt voor herstellende of fragiele dieren.

Onze favoriet:

 

Mijn hond zit vooral buiten

Het is belangrijk om een ​​product te kiezen dat in de loop van de tijd robuust en bestendig is, vooral als het te maken heeft met slecht weer. Het moet ook gemakkelijk te wassen zijn.

Panier pour petit chien Zolia

Kortom, een hondenmand is een must om alle honden geweldige dutjes te bezorgen. Voor de meest herstellende slaap moet het op een rustige en geruststellende plek worden geplaatst. Voor optimaal comfort plaats je het uit de buurt van tocht en gebieden met te veel verkeer. Voor alle andere bedden geldt hetzelfde, of het nu gaat om een kussen, mat of bench.