Sorteren op Sluiten

Hondenmanden

Transformeer zijn hondennestje in een gezellig warm hondenmandje! Tijdloos en veilig, kies voor optimaal comfort voor je hond! Voor oudere honden, neem een kijkje op orthopedische hondenbank

Meer

Weegt je hond meer dan 15kg? Dan wordt hij beschouwd als een middelgrote of grote hond. Het is dus noodzakelijk om een mand uit te kiezen aangepast aan zijn grootte. Vele honden houden van een hondenmand met een boord waarop ze hun kopje kunnen laten rusten. Andere verkiezen liever zonder. Zoomalia heeft verschillende manden voor middelgrote en grote honden, zeer zacht en aangepast aan hun grootte.

{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2020 : Hondenmanden

Honden hebben, net als mensen, een eigen ruimte nodig om te rusten en te slapen. Daarom raden we je ​​aan een kijkje te nemen op slaapplaats voor honden.

Welke hondenmand kies ik voor mijn hond?

Houd rekening met de volgende criteria:
 

Materie

Verschillende materialen zijn beschikbaar, van zacht en warm pluche, tot klassieke modellen in synthetische materialen, gemakkelijker te onderhouden.

Grootte van je dier

Zodat je trouwe viervoeter comfortabel ligt, moet je zijn mand aanpassen aan zijn afmetingen.

Levensstijl 

Nauw verbonden met het materiaal van het product, is het zeker dat een hond die voornamelijk buitenshuis leeft, een mand met wasbaar materiaal nodig heeft.


Modèle de panier pour chien Zolia

Verschillende types hondenmanden

- Een dier van een groot ras moet natuurlijk een hondenmand voor grote honden hebben. - Voor kleine honden: hondenmand voor kleine honden.
- Voor eenvoudig onderhoud is het ideaal om een ​​hondenmand in synthetisch materiaal te kiezen.
Plastic hondenmanden zijn zeer resistent en kunnen in één keer worden schoongemaakt.
- Wat het ontwerp betreft, bieden fabrikanten nu kleurrijke of zachte stoffen zoals de mand in pluche.

Materie

Zacht, warm, pluche, klassiek, synthetisch, ... Enorm veel materie. Wat vindt jouw hond het leukst?

Grootte van de hond

Opdat je hond heel comfortabel zou zijn, kies je een mand die aangepast is aan zijn grootte!

Mode de vie 

Leeft je hond vooral buiten? Kies van voor materie die je gemakkelijk kan wassen, bijvoorbeeld.


Onze favorietjes!

Ik heb een kleine hond


Zolia Tatoo Cosy
 

Ik heb een grote hondZolia Pony

 

 


Ik heb een oudere hond

Professionals hebben een assortiment orthopedische hondenmanden ontwikkeld om pijn te verlichten. Je oudere huisdier heeft niet dezelfde vitaliteit als voorheen en rust veel, dus matrassen met memory foam zijn het meest geschikt om comfort en gezondheid te garanderen. Ook de orthopedische reeksen zijn geschikt voor herstellende of fragiele dieren.

Onze favoriet:

Wat is memory foam en wat doet het?

Eenmaal je hond op zijn matras ligt, past het materiaal zich perfect aan aan het lichaam van je dier. Al zijn gewicht is dus gelijkmatig verdeeld over het bed en verlicht zo zijn gewrichten en pijn omdat het geen druk uitoefent. Bovendien behoudt het zijn lichaamstemperatuur, voor optimaal comfort. Als je wil, kan je zelf kiezen voor verwarmde hondenmand. Omdat slapen heel belangrijk is, doe je er goed aan om te kiezen voor een hondenmatras met memory foam. Zo ben je zeker dat je je hond een goede nachtrust biedt voor een beter dagelijks leven.

 

Mijn hond zit vooral buiten 

Waar plaats ik de mand van mijn hond?

De mand moet op een stille plaats worden geplaatst, zodat zijn rust zo herstellend mogelijk is. Voor optimaal comfort plaatst je het weg van tocht. Het dier moet zich vooral veilig voelen binnen dit gebied dat exclusief voor hem is gereserveerd. Hetzelfde geldt voor alle andere bedden, of het nu om een hondenkussen, matras, mat of binnenhok gaat.