Sorteren op Sluiten

Hondenwinkel

Onze hondenwinkel heeft een reële keuze aan producten die essentieel zijn voor het welzijn van jouw huisdier: voeding, manden of kussens evenals hygiëne ongediertebestrijding. Om nog maar te zwijgen over speelgoed!

Meer
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Onze online dierenwinkel: Hondenwinkel

Het team van Zoomalia houdt ervan om hun dieren (of de jouwe!) te verwennen! Onze hondenwinkel biedt een brede selectie van producten met niet minder dan 6000 artikelen. Alles is beschikbaar om jouw dier het gelukkigste dier te maken! Neem een kijkje op  of op 'hygiëne.

Alles wat je hond nodig heeft op Zoomalia

We bieden een ongelooflijke selectie van hondenvoer, of het nu om droogvoer, natvoer of snacks gaat. De essentiële merken zijn vertegenwoordigd in onze catalogus, maar we laten ook ruimte over voor andere mooie ontdekkingen, net zo kwalitatief. Als echte hondenkenners is onze aanpak om de beste producten op de markt te selecteren om de gezondheid van jouw huisdier te behouden en aan zijn vereisen te voldoen.

Naast eten hebben onze eigen merken ook veel accessoires, van antiblafband, tot voerautomaten.

We willen een brede selectie artikelen aanbieden om tegemoet te komen aan de behoeften van alle honden, klein, middel of groot. Onze hondenhokken of transportboxen zijn bijvoorbeeld beschikbaar van maat XS tot XXL. Alle honden hebben hun plaats in onze dierenwinkel!

De honden van ons team zijn heel blij om onze producten "made in Zoomalia" te testen!

Maak kennis met ons mascotte team:

Julien en zijn hond Nola, onze twee atleten hebben de eer gehad om onze 'running producten van Zolia' te testen voor hun sessie hondensport.
Feria heeft kunnen genieten van het zacht bedje Nixon met memory foam voor lekkere dutjes.
Tim, onze Jack Russell, is de expert in het proeven onze lekkere snacks en het uitproberen van onze transportaccessoires!
Tot slot hebben we Vans en Nelko, onze modehonden voor kledij en verkleedkledij.