-5€ gratis op je eerste bestelling, met code GELUK
-5€ gratis op je eerste bestelling, met code GELUK
Actieve filters:
Wis filters
Sorteren op Sluiten

Speelgoed voor honden KONG

Het merk KONG staat bekend om de productie van zijn speelgoed van zeer stevig natuurlijk rubber. Ze zijn geschikt voor alle honden, ongeacht hun leeftijd en ras: puppy, senior hond, om de mondhygiëne te bevorderen, tegen verveling...

Meer
Terug
Omhoog
BONNES AFFAIRES

Sinds 1976, de Kong speeltjes staan bekend om aangepaste speeltjes te bieden voor jouw hond: sterk, goed om je hond bezig te houden, enz. Op die manier wordt zijn mentaal en fysisch vermogen gestimuleerd. Hij leert om zich alleen bezig te houden om verveelt zich zo minder snel. 

Is je hond een echte waterrat? Dan heeft Kong het ideale speeltje voor jullie. Je hond kan zich urenlang bezig houden in het zwembad, op het strand, aan het meer of gewoon in de tuin. Vind hier de verschillende waterspeeltjes van Kong.

Hoe link je het nuttige aan het aangename? Daar heeft Kong aan gedacht: speeltjes voor tanden voor honden. Deze speeltjes zijn sterk en houden je hond lang bezig. Ze zijn bovendien ook nuttig want het gebit van je hond wordt zo onderhouden.

Tips 2024 : Speelgoed voor honden KONG

Automatisch vertaald tekst
Jouet kong extreme pour chien

Het geven van speelgoed aan uw hond is essentieel voor zijn welzijn. Speelgoed dient niet alleen ter vermaak, maar ook om te trainen, en om de geest van de hond te stimuleren. KONG hondenspeelgoed staat bekend om hun duurzaamheid. De speeltjes moeten worden aangepast aan zijn leeftijd, grootte en behoeften, daarom biedt KONG een zeer breed scala aan producten in verschillende maten, vormen en materialen.

Waarom zou je kiezen voor een KONG speeltje voor je hond?

jouet kong extreme pour chien

De KONG merk biedt een verscheidenheid aan hondenspeelgoed. Natuurlijk is er de klassieke KONG rubber, met een gat voor het inbrengen van lekkernijen. Dit speelgoed is beschikbaar in verschillende groottes en kleuren, voor elk soort hond. Maar er zijn ook knuffelbeesten, ballen, frisbees, en andere speeltjes.

KONG speeltjes zijn stevig en bestendig tegen intensief gebruik, zelfs voor honden met sterke bijtinstincten. Ze zijn ontworpen om de honden lange tijd bezig te houden, zelfs als ze alleen zijn. Dit is voor de meer gespannen honden een goede manier om de tijd door te krijgen als u er niet bent.

De ergonomie van de speeltjes is zo ontworpen om de concentratie van de hond te bevorderen. Het speelgoed dat uit gevuld kan worden met lekkernijen dwingt de hond na te denken, te observeren en het speelgoed van alle kanten te draaien tíjdens wachten tot hij zijn snoepje krijgt! Dit is niet alleen nuttig voor de ontwikkeling van de intelligentie van jonge puppy's, maar ook om de hersenen van oudere honden te stimuleren.

Tenslotte worden de materialen van elk KONG speelgoed gekozen op basis van de leeftijd, de grootte van de hond en het doel van het speelgoed.

Hoe kies je een KONG speeltje voor je hond?

Er zijn verschillende criteria om rekening mee te houden bij het kiezen van een KONG speeltje voor uw hond.

Het gebruik Een speeltje kan dienen voor vermaak, maar ook als hulpmiddel voor educatie, gebitsverzorging, stimulatie van de hersenen, of als een comforterend knuffeldier.
De leeftijd en grootte van de hondAfhankelijk van de leeftijd en grootte van de hond, zult u kiezen voor een meer of minder bestendig speeltje, en in een geschiktere omvang. Een ongeschikt speeltje kan nutteloos blijken als uw hond er geen interesse in zou hebben. Maar het kan ook gevaarlijk zijn, een speeltje dat te klein is, kan verstikkingsgevaar voor uw hond opleveren...
Het temperament van de hondAls uw hond erg speels, destructief, of juist angstig is, dan zult u richting verschillende speeltjes kijken.
Het materiaal van het speeltjeEr zijn rubberen speeltjes die met name zijn bedoeld voor onderwijs, bezigheidstherapie en gebitsverzorging. En voor honden die niet graag alleen zijn, kan een knuffeldier van stof of knuffelbeest tegelijkertijd zowel speelgoed zijn als gezelschap tijdens uw afwezigheid.
De voorkeuren van de hondHoud rekening met wat uw hond leuk vindt om te doen. Als hij houdt van spelen dan zijn ballen en frisbees ideaal. Als hij een lekkerbekje is, dan zullen voedselverdelende speeltjes hem veel plezier doen. Voor de meest knuffelige honden, wordt een knuffeldier zijn nieuwe metgezel.

De verschillende KONG hondenspeeltjes

  • Speelgoed voor bezigheid : Voor honden die het niet goed kunnen verdragen om inactief of alleen te zijn, zijn bezigheidsspeeltjes perfect om uren te spelen tijdens uw afwezigheid.
  • Knuffel KONG : Alle honden zijn dol op pluches, ze zijn zacht en geruststellend voor angstige honden, maar ze zijn ook beschikbaar in allerlei verschillende vormen en makkelijk mee te dragen voor de speelsere honden.
  • Water speelgoed KONG : Voor honden die houden van plonsen of zwemmen, een zwevend speeltje zal hun beste reisgenoot zijn.
  • Bal en ballon : Voor de speelse honden, die soms snel een standaard bal of ballon verslijten, zijn de KONG ballen zeer slijtvast.
  • Frisbee   : Het ideale speelgoed om goede momenten van samenspel met uw hond te beleven. Het leert hem ook een voorwerp naar zijn baasje terug te brengen.
  • KONG speelgoed voor puppies : Ze zijn ontworpen om het tandjes krijgen te bevorderen, terwijl ze tegelijkertijd de behoefte van puppies om te kauwen en zo de pijn die gepaard gaat met de groei van blijvende tanden, te verzachten.
  • Kauwspeelgoed : voor de meer bijtgrage en destructieve honden, zal een kauwspeelgoed hem afleiding bieden en hem bijvoorbeeld van uw stoelleuningen afhouden...
  • Geluidsspeelgoed : Ze stimuleren uw hond met geluiden waarvan hij geniet.
  • Speelgoeddistributeur voor snoepjes : voor de honden die behoefte hebben aan mentale stimulatie en voor lange minuten bezig gehouden moeten worden.

KONG speelgoed voor honden: onze aanbevelingen

Ik heb een destructieve hond 

Sommige honden kunnen de afwezigheid van hun baasje slecht verdragen, eenzaamheid kan een belangrijke stressfactor zijn. Uw hond kan ook bepaalde spullen om zich heen vernietigen om de pijn in zijn gebit te verzachten.

Als uw hond een sterke kaak heeft en/of een grote kauwer is die gewend is zijn speelgoed snel te vernielen, is het ideaal hem te richten op de Extreme lijn welke zeer robuuste speeltjes aanbiedt. Zij zijn vooral geschikt voor grote hond.

In elk geval is het beter om een stevig rubberen speelgoed te kiezen dat is aangepast aan de lichaamsbouw van uw hond. Dit materiaal is ook perfect om gebitspijn te verzachten en de tanden schoon te maken.

Tenslotte, voor honden die niet graag alleen zijn, zal een speelgoed dat snoepjes kan bevatten, zonder ze te gemakkelijk te laten uitvallen, hem voor een lange tijd bezig houden en zo zijn angsten doen vergeten.

Ik heb een puppy

Puppy's moeten spelen en zich wat meer uitleven dan volwassen honden. Ze hebben ook de hele dag door geruststelling nodig.

De tandjes kunnen ook worden verlicht door het gebruik van speciaal aangepast speelgoed, in zachte stoffen die tegen het meest intensieve gebruik zullen bestand zijn. Om de tandpijn van de puppy te verzachten, in de overgangsfase tussen het verlies van de melktanden en de groei van de blijvende tanden, zijn de puppy rubberen speeltjes tamelijk zacht om het ongemak te verlichten en helpen bij het doorbreken van de tanden. Ook respecteren ze de gevoelige aard van de tanden en de kaak van de puppy.

Tenslotte zijn er schattige knuffel waarbij uw jonge hond langdurig kan kauwen naar hartenlust terwijl het ook dienst doet als knuffeldier om hem gezelschap te geven en gerust te stellen. Dit is echter niet alleen voorbehouden aan jonge honden, aangezien pluche speeltjes de favoriete speeltjes zijn van veel dieren, ongeacht hun leeftijd.


Samenvattend, KONG speelgoed staat synoniem voor kwaliteit en robuustheid. Alleen de Extreme lijn valt onder garantie. Onder alle beschikbare producten van het merk, zullen er zonder twijfel enkele de beste vrienden worden van uw trouwe metgezel !

Waar vind ik een KONG speelgoed voor mijn hond?

KONG speelgoed is erg populair. Ze zijn extreem bestendig, hebben een holle kern, verschillende groottes voor elke type hond. Ze kunnen gevuld worden met smaakjes, stuiteren in alle richtingen, en zijn volledig risicovrij voor de hond. U kunt KONG speelgoed voor uw hond kopen in een van de vele Zoomalia dierenwinkels. Met winkels door heel Frankrijk, is er ongetwijfeld een in de buurt.

Als u het liever heeft kunt u er aanschaffen via Zoomalia.com. Er is een zeer breed assortiment en u hoeft niet uit huis. Het KONG speelgoed van uw hond komt rechtstreeks in uw brievenbus. U kunt kiezen voor een KONG gevuld speelgoed om uw hond bezig te houden, een KONG pluche, waterspeeltjes maar ook speelgoed voor puppies, verschillende types ballen, behandelverdelend speelgoed... KONG speelgoed is vanzelfsprekend ook verkrijgbaar op de officiële website van de fabrikant KONG.

Welke snacks kies ik voor de KONG van mijn hond?

Je kunt je KONG speelgoed vullen met hondenvoeding of zelfgemaakte lekkernijen. Het gemakkelijkst is om een mengsel te bereiden met brokken en water dat je in de diepvries plaatst. Dit werkt ook met smeerkaas en hondenbrokken, gemixte groenten en vlees...

Houd altijd in gedachten dat traktaties extra calorieën bevatten en dat de dagelijkse hoeveelheid voedsel voor uw hond hierop moet worden aangepast. De snacks moeten niet te groot of te klein zijn: uw hond moet ze kunnen grijpen, maar ze mogen niet te gemakkelijk uit het speelgoed te komen.

Fruitcompote, purees, natuurlijke in de handel verkrijgbare gedroogde hondenknabbels kunnen snacks zijn om in een KONG speelgoed te steken.

Hoe vul ik de KONG van mijn puppy?

Er zijn al voorgevulde KONG pasta spuitbussen beschikbaar die kunnen worden gebruikt voor puppies vanaf acht weken oud. Het is gewoon een kwestie van een paar seconden drukken op de KONG pasta spuitbus om de pasta in het speelgoed aan te brengen. Voeg er wat snacks aan toe en schudt alvorens te plakken. Je darmt de gaten op met een kleverige ingrediënt zoals smeerkaas.

Om het KONG speelgoed nog langer te laten duren, vul je de KONG met een mix dat je prepares met doorweekte brokken in warm water en een paar droge lekkernijen. De twee gaatjes zijn gevuld met het plakkerige ingredient. Plaats de KONG daarna voor enkele uren in de diepvrizer alvorens het aan uw puppy te geven.

Welke KONG speelgoed voor een destructieve hond?

KONG speeltjes hebben allemaal de eigenschap storage vernietigbaar Thema te Zijn. DE KONG TOUGH is de het Lost outlet Bouten Versatie Jongt Tourné bound Robuuste strooi rogerede haar Pestoren haarde rotve heilvoororenourney.

Het Kong Extreme speelgoed is verkrijgbaar in Maleer en Girlucesing t soort mhondenhatt. Deze Legentry Different ataar Kaaussten, braaven

Cookiebeleid
We vragen jouw toestemming met betrekking tot het gebruik van cookies of vergelijkbare tools om je aankopen op onze site te vergemakkelijken, je gebruikerservaring te verbeteren en om zo te begrijpen hoe onze klanten onze diensten gebruiken. Vertrouwde partners gebruiken deze tools ook in verband met onze advertentieweergave. Je kan je cookies-voorkeuren die toegankelijk zijn via jouw account op elk moment wijzigen..
We vragen jouw toestemming met betrekking tot het gebruik van cookies of vergelijkbare tools om je aankopen op onze... Lees het vervolg
Keuze instellingen Ik ga akkoord