Sorteren op Sluiten

Antistress voor honden

Tijdens een paniekaanval wordt je hond oncontroleerbaar. Er zijn antistress hulpmiddeltjes om zijn angst te drukken. Deze zijn natuurlijk en ongevaarlijk.

Meer

Tabletten en druppels

De antistress pilletjes voor honden, lotion, pipetten en verdamper zijn allerlei hulpmiddeltjes die de stress van jouw hond verminderen. Ideaal dus voor stresserende situaties zoals verhuizen, dierenartsbezoekjes, ...

Halsband en antistress pipetten voor honden

De antistress halsband voor honden heeft positieve en rustgevende eigenschappen en is geschikt voor stressvolle situaties. De halsband geeft feromonen vrij die jouw dier gerust stellen.  

Adaptil Calm Antistressband voor honden
Adaptil Calm Antistressband voor honden
Rating 4 33 label reviews nl
Antistress halsband voor honden. kalmeert honden in stressvolle situaties. op basis van feromonen. actie binnen 24 uur. compatibel met vlooienbanden. werkt voor 30 dagen
vanaf :
€28,90
€22,99
Antistress halsband voor honden
vanaf :
€9,15
€8,99
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2019 : Antistress voor honden

Mijn hond heeft stress... Wat moet ik doen?

 

Dierenartsbezoekjes, autoritten, donder, storm, verhuizen, vuurwerk, ... Allerlei voorbeelden van stressvolle situaties. Je hond raakt in paniek en gedraagt zich abnormaal. Het is noodzakelijk om te begrijpen waar deze angst of stress vandaan komt. Op die manier kan je die stress voorkomen of verminderen in de toekomst. Om jou te helpen, hebben we enkele antistress producten te koop. Zo is het voor jou gemakkelijker om paniekaanvallen of stressaanvallen tegen te gaan.