Sorteren op Sluiten

Ongediertebestrijdingsproducten voor knaagdieren

Zoomalia Care
Zoomalia Care informeert je :
Jegliche Langzeitanwendung von veterinärmedizinischen Produkten oder die Verabreichung von therapeutischen Nahrungsmitteln sollte nur nach einer ärztliche Diagnose erfolgen. Ihr Haustier muss regelmäßig überwacht und sein Futter an seine Krankheit angepasst werden, um sicherzustellen, dass diese Produkte seinem aktuellen Gesundheitszustand entsprechen. De koper erkent deze informatie te hebben gelezen bij het kopen van dit product.
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2019 : Ongediertebestrijdingsproducten voor knaagdieren

Ongediertebestrijdingsproducten voor knaagdieren

Omdat we van onze huisdieren houden, is het essentieel om voor hen te zorgen en hun gezondheid en welzijn te garanderen. Producten voor de bestrijding van knaagdieren beschermen jouw huisdieren tegen vlooien, teken of ander ongedierte om de rust te bieden die ze nodig hebben. Naast de mogelijkheid om ziekten zoals leishmaniasis overdraagbaar op de mens of de ziekte van Lyme op te lopen, zullen parasieten de rust van jouw konijnen, hamsters of muizen verstoren.

Zorg voor je knaagdieren door geschikte oplossingen voor ongediertebestrijding te kiezen. Pipetten, tekentang of shampoos en lotions ... Deze effectieve oplossingen helpen je je huisdier te beschermen en ongedierte te verwijderen.