Sorteren op Sluiten

Ongediertebestrijdingsproducten voor knaagdieren en konijnen

Zoomalia Care
Zoomalia Care informeert je :
Langdurig gebruik van deze producten, of de toediening van therapeutisch voedsel mag alleen worden gedaan na medisch advies. Je dier moet regelmatig worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze producten voldoen aan zijn huidige gezondheidstoestand. De koper erkent deze informatie te hebben gelezen bij de aankoop van deze producten.

Ongediertebestrijding voor in de kooi

Spray tegen ongedierte 125 ml
Spray tegen ongedierte 125 ml
Beoordelingen 4.5 7
Milieuproduct voor knaagdierkooien. Ongediertebestrijdingsspray voor vlooien, luizen en teken. 150 ml aerosol
in plaats van :
€8,99
Beschikbaar :  125ml
24u
Insecticide DK Choc gebruiksklaar Saniterpen - Spray 750 ml
Insecticide DK Choc gebruiksklaar Saniterpen - Spray 750 ml
Beoordelingen 4.5 16
Insecticide tegen vliegende en kruipende insecten. Perfect voor kussens, tapijten, .... Zowel voor binnen als buiten. Tot 6 weken werkzaam
in plaats van :
€13,92
€12,99
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2020 : Ongediertebestrijdingsproducten voor knaagdieren en konijnen

Ongediertebestrijdingsproducten voor knaagdieren

Omdat we van onze huisdieren houden, is het essentieel om voor hen te zorgen en hun gezondheid en welzijn te garanderen. Producten voor de bestrijding van knaagdieren beschermen jouw huisdieren tegen vlooien, teken of ander ongedierte om de rust te bieden die ze nodig hebben. Naast de mogelijkheid om ziekten zoals leishmaniasis overdraagbaar op de mens of de ziekte van Lyme op te lopen, zullen parasieten de rust van jouw konijnen, hamsters of muizen verstoren.

Zorg voor je knaagdieren door geschikte oplossingen voor ongediertebestrijding te kiezen. Pipetten, tekentang of shampoos en lotions ... Deze effectieve oplossingen helpen je je huisdier te beschermen en ongedierte te verwijderen.