Sorteren op Sluiten

Hondenspeelgoed

Frisbee voor honden, speeltje Kong, of knuffel voor honden. Je vindt zeker wat je zoekt op onze site: voeding en accessoires voor honden! Voor de zomer: zwembad voor honden

Meer
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2020 : Hondenspeelgoed

Honden houden ervan om te spelen! Het hondenspeelgoed moet zorgvuldig worden gekozen om het dier alle voordelen te bieden en een gezonde relatie tussen de hond en zijn baasje tot stand te brengen.

Waarom is spelen zo belangrijk?

Hondenspeelgoed is speciaal ontworpen om hun fysieke ontwikkeling te vergemakkelijken. Spelen is noodzakelijk voor een goede algemene gezondheid, zowel bij puppy's als bij volwassen honden. Opdat een ​​hond gelukkig en gezond is, is het essentieel om wandelingen en spelletjes te combineren.

Chien qui court avec une balle

De sociale ontwikkeling van je dier is net zo belangrijk. Puppy's in hun nest hebben de gewoonte om aan elkaar te knabbelen en met elkaar te spelen. Ze zijn voortdurend naar elkaar op zoek om stoom af te blazen onder het toeziend oog van hun moeder, die in staat is om de uitingen van agressie te temperen. Spelen maakt daarom deel uit van het sociale leven.

Spelen is een cruciaal onderdeel van opvoeding, opleiding en het plezier om samen te zijn. De pup leert en begrijpt de volgorde op een minder strikte manier. Spelen moet altijd worden aangemoedigd.

Jouets pour chien solides de la marque Kong

Een hond kan zich echter ook snel vervelen. Een speeltje kan dan de oplossing zijn om hem bezig te houden en zich uit te leven. Er is ook hondenspeelgoed dat het dier toelaat om zijn tandvlees en kaken goed te ontwikkelen. Kauwen verlicht tandvleesaandoeningen bij puppy's, vaak in de eerste maanden. Voor volwassen honden is het tandspeelgoed en het touw goed om hun tanden te reinigen. Het verwijdert tandplak en tandsteen.

Kortom, een goed gekozen product zal het lichaam en geest van de hond ten goede komen door problematisch gedrag te voorkomen dat gerelateerd is aan verveling of te veel energie.

Jouet corde à lancer pour chien
Voor elke hond zijn speeltje

Er zijn enorm veel hondenspeeltjes op de markt. Het is noodzakelijk om je hond alleen producten te geven die specifiek voor hem zijn en die perfect zijn aangepast aan zijn leeftijd of aan zijn fysieke kenmerken. We vinden bijvoorbeeld rubberen, latex- of vinylproducten, evenals speelgoed met geluid. Ze kunnen een dier of een voorwerp voorstellen en geluid maken, wat de hond stimuleert. Het is ook een zacht en extreem flexibel materiaal dat geschikt is voor alle honden.

Een andere must have is de bal voor honden. Hiermee kan je huisdier alleen of met jou plezier hebben. Het is ook een perfect product om gehoorzaamheid aan te leren door te gooien en te vragen om het terug te brengen. 

Jouet souple carotte pour chien

Een frisbee voor honden is ook speelgoed van topkwaliteit om je actieve hond te verrassen! Het is verkrijgbaar in verschillende materialen: touw voor kleine honden, nylon of plastic voor middelgrote tot grote honden.

Op warme zomerdagen hebben honden het altijd veel warmer dan wij. Daarom kan een zwembadje ideaal zijn om je hond te verfrissen. Je installeert het zwembadje in je tuin of op je terras, zodat je hond erin kan springen wanneer hij wat wil afkoelen. Als je hond tijdens het zomerseizoen van zwemmen houdt, versterk je dit plezier met drijvend speelgoed!

Voor jonge honden zijn er meerdere speeltjes voor puppy's om aan zijn kauwbehoeften te voldoen, zacht voor het tandvlees, goed voor het verlies van melktanden en goed voor permanente tandengroei te stimuleren. In zacht materiaal zonder gevaar voor verwonding.

Grote honden hebben een grote kaak en kracht, dus is het noodzakelijk om je hond onverwoestbaar speelgoed aan te bieden, aangepast aan hun kracht.

Om je hond gezelschap te houden, zijn er zachte knuffels waar de meeste honden dol op zijn! Hij kan er urenlang op kauwen en het overal meenemen, vooral tijdens zijn dutjes. Het speelgoed wordt beter niet gewassen omdat het dier zijn geur moet herkennen.

Het ​​bezighoud speeltje (die je bijvoorbeeld kan vullen met lekkernijen) is heel interessant voor alle honden, jong of oud, klein of groot! 

Het bekende merk die heel stevige, leuke speelgoed maakt voor honden is 'Kong'. Koop je een Kong speeltje, dan ben je er zeker van dat je hond ermee zal spelen! Dit speelgoed is gemaakt van natuurlijk rubber en is perfect aangepast aan alle honden. Er zijn verschillende reeksen: voor puppy's om tandpijn te verlichten, voor volwassen honden om veilig plezier te hebben of voor oudere honden. Ten slotte is de Extreme-reeks ontworpen in een ultra-robuust materiaal voor grote hondenrassen.

Om je hond gelukkig te maken, moet je dus niet alleen de juiste voeding kiezen of de geschikte voerbak, maar speelgoed is ook heel belangrjik! Het is ook belangrijk om met hem te communiceren tijdens speelmomenten of tijdens . Denk ten slotte ook aan zijn hygiëne en verzorging!