Sorteren op Sluiten

Transportbox voor honden

Welk transportmodel je ook kiest, grote honden zullen op hun gamak zijn in transportbox voor grote honden. Op reis: vliegtuigbench

Meer
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2021 : Transportbox voor honden

Ga je op vakantie of op pad en wil je je beste vriend meenemen? Kies dan voor een transportbox voor honden voor veiligheid en comfort tijdens het transport. In onze rubriek hondentransport kan je verschillende transportboxen vinden in alle kleuren en maten.

Welke box kies ik?

Chien voyage cage de transport

Of je hem nu naar de dierenarts, naar vrienden of op vakantie wilt brengen het gebruik van een transportbox wordt ten zeerste aanbevolen of is soms zelfs verplicht (op het vliegtuig).

Verschillende materialen zijn beschikbaar: de meest voorkomende zijn plastic transportboxen voor honden en in aluminium. Je kunt ook opvouwbare transportboxen vinden. Deze zijn zeer praktisch om in je kofferbak te plaatsen zodat je hond kan profiteren van een klein hoekje voor hem, ongeacht de plaats. 

Heb je twee honden? Dan is het mogelijk om hen beide te vervoeren in een dubbele transportbox, ideaal voor autoritten. Het heeft een scheidingswand en heeft twee deuren aan de voorkant.

Negeer het praktische aspect echter niet: er zijn producten met handgrepen of wielen voor eenvoudige verplaatsing. Ook bieden sommige referenties een opening aan de bovenkant of aan de zijkant.

Welke is de beste kooi voor mijn hond?

Alle honden hebben het recht om te reizen! Of je nu een kleine of een grote hond hebt, er zal altijd een bench zijn om aan de behoeften van jouw huisdier te voldoen.

Ik heb een kleine hond

De Pet Cargo is perfect voor kleine honden tot 11,3 kg. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren (grijs en oranje, roze of wit) met een modern design. Bovendien is het uitgerust met een opvouwbaar en afneembaar dak om stress bij het plaatsen in zijn box te voorkomen. Het heeft ook een antislipbodem en een transparante voordeur zodat je je huisdier in de gaten kunt houden.

Ik heb een grote hond

Grand chien

Als je daarentegen een grote hond hebt, zijn er grote transportboxen voor honden voor dit doel. GULLIVER is bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende maten tot maat 7, die is voorbehouden aan labradors, Duitse herders, Boxers of Dobermanns tot 50 kilo. Alu-modellen worden ook aanbevolen voor grotere hondenrassen.

Ik maak een lange reis

Bij lange ritten is het belangrijk dat je hond comfortabel en veilig zit gedurende het hele traject. Hij moet zich er veilig voelen.

Om je hond een comfortabel gevoel te geven, is het belangrijk om je kooi te personaliseren. Er zijn verschillende aanvullende accessoires om zijn reis minder saai te maken. Wat betreft eten en drinken, kan je kleine kommetjes in de box plaatsen of aan de tralie bevestigen. Sommige kommen kunnen tot 1.8L kroketten bevatten! Ideaal voor lange reizen. Tot slot zullen matjes, verwijderbaar of niet, je hond al het nodige comfort bieden voor een aangename reis.

Ik neem het vliegtuig (IATA-normen)

Net als voor mensen die met het vliegtuig reizen, zijn de voorschriften streng. Dus als je beste vriend in het ruim moet reizen, is het verplicht dat zijn kooi is aangepast aan de IATA-normen. Om het comfort van je hond te garanderen, vooral tijdens lange vluchten, moet je denken aan de beste pasvorm met behulp van allerlei .

Het is dus van essentieel belang om vooraf te controleren of je bench voldoet aan de IATA-normen, zodat je dier niet wordt verbannen om te vliegen.

Volgens de luchtvaartmaatschappijen kunnen kleinere dieren ook in de cabine reizen in een draagtas voor honden, gezellig naast jou! Informeer altijd vooraf!

Tot slot, bieden we ook producten voor transport van de hond met de auto of voor transport met de fiets

Chien zoomalia