Sorteren op Sluiten

Verzorgingsproducten voor knaagdieren en konijnen

Zorg goed voor je knaagdier door hem goede hygiëne aan te bieden dankzij artikelen die zijn aangepast aan zijn vacht, zijn huid, en zijn welzijn in het algemeen.

Meer

Huidverzorging voor knaagdieren

MP Labo Ermidra Spray Sécheresse cutanée
in plaats van :
€19,99
€17,99
Beschikbaar :  300ml
24u
DEMAVIC Regenererende en herstellende crème
DEMAVIC Regenererende en herstellende crème
Beoordelingen 4.5 7
Bevat shea boter en essentiële oliën van munt en eucalyptus. hydraterende, verzachtende en beschermende functie voor de huid. Anti-lik effect. Voor katten, honden en andere gezelschapsdieren
in plaats van :
€12,99
Beschikbaar :  200ml
24u
Reinigende lotion, konijnen, 98% natuurlijk
in plaats van :
€4,99
Beschikbaar :  100ml
24u
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2020 : Verzorgingsproducten voor knaagdieren en konijnen

Een goede hygiëne voor jouw knaagdieren

Er zijn heel veel producten aanwezig voor de hygiëne van jouw knaagdieren. Alvorens je er koopt, dien je enkele gouden regels in het achterhoofd te houden.

Denk ten eerste aan de verzorging van hun vacht. Ook knaagdieren kunnen last hebben van ongedierte. Je kan die gemakkelijk verwijderen met een vlooienkam bijvoorbeeld. Om nadien met een zachte borstel de vacht te borstelen. Voor het verzorgen van de nageltjes hebben we een vijl en een nagelknipper. Met sprays reinig je hun ogen en hun oren. Er  bestaan gespecialiseerde shampoos zoals; glanzende shampoo, insectenwerende shampoos, shampoos tegen jeuk, shampoos voor korte of lange vacht, enz. Als het gaat om mondhygiëne, zullen knaagsticks heel erg geapprecieerd worden door jouw kleine knager.