Sorteren op Sluiten

Verzorgingsproducten voor honden

Zorgen voor je hond en zorgen voor zijn hygiëne is heel belangrijk om een gezonde hond te hebben!

Meer
Flash sale
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2020 : Verzorgingsproducten voor honden

Hygiëne van de hond

Als je een hond hebt, dan zal je wel weten dat het heel belangrijk is om je hond goed te verzorgen. De hygiëne van een hond is erg belangrijk. Af en toe zijn vacht borstelen, hem een bad geven, nagels knippen, enz. Goede hygiëne voor je hond is uiterst belangrijk, want als er insecten zich op je lieve viervoeter nestelen, dan kunnen die gevaarlijke ziektes overbrengen. Een hond in een gezonde leefomgeving heeft dus minder kans op ziektes en aandoeningen. 

Naast een bad, is het ook heel belangrijk dat je zijn vacht goed verzorgt. Er kunnen heel wat vuiligheden in zijn vacht zitten. Neem een kijkje op borstelen.

Het gebit van je hond moet je ook goed in de gaten houden. Er kan zich namelijk veel tandplak vormen op het gebit. Veel tandplak kan op zijn beurt ziektes meebrengen die zelfs zijn kaak kunnen vervormen. Dan hebben we het nog niet gehad over zijn nagels, zijn ogen, zijn oren, zijn pootjes, ... 

Ongediertebestrijdingsproducten: pipetten, vlooienband, maar ook hondenshampoo, sprays, lotions, speciale borstels en tondeuses. Voor de interne insecten hebben we ontwormingsbestrijding.