Sorteren op Sluiten

Voeraccessoires voor honden

De hoognodige accessoires voor een hond zijn wel degelijk de eet-en drinkbakken. , voerautomaat high-tech of drinkfontein.

Meer
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2020 : Voeraccessoires voor honden

 

Tegenwoordig zijn voerautomaten en waterfonteinen zeer populair om je hond op tijd te voeden en drinken te geven, ondanks ons druk dagelijks leven. Je kan ook de keuze maken om een simpele hondenkom te kiezen die geschikt is voor jouw huisdier.

 

 

 

 

 

 

 

Voerkom of -automaat?
 

 

Traditionele voerkom

 

Eenvoudig maar essentieel accessoire: de voerkom. Een voerkom is geschikt voor water en voedsel. Je kan kiezen voor een antislip voerkom voor meer comfort en om te voorkomen dat de voerkom uitglijdt terwijl je hond eet.

Ten slotte zijn de kommen verkrijgbaar in verschillende maten. Je selecteert jouw kom op basis van de grootte van je dier, de portie voedsel die je geeft, enz.

Roestvrijstalen kom: dit is de meest traditionele kom. Goedkoop en ook vrij resistent. Deze kommen zijn vaak heel licht, waardoor gulzige honden die vaak hun eten opschrokken de neiging hebben de kom tijdens het eten te verplaatsen.

Plastic kom: in vele kleuren en ontwerpen. Het is een goedkoop product, maar ook niet erg bestendig op lange termijn.

Keramische kom: is perfect bestand op lange termijn, maar breekbaar en duur.

Dubbele voerkom voor honden: 2 in 1, biedt een optimale ruimtebesparing en is geschikt voor puppy's en kleine honden.

Antischrok voerbak: ingenieus systeem voor honden die de neiging hebben om te snel te eten, wat gastro-intestinale aandoeningen zoals braken en diarree kan veroorzaken. Met dit type product is het voedsel moeilijker toegankelijk, moeilijker te eten en daarom onmogelijk te snel in te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kies voor een voerautomaat

 

 

 

 

 

 

 

 

Een voerautomaat is geschikt voor droog- of natvoer, afhankelijk van het model. Het maakt het mogelijk om via een programmeersysteem eten te geven op een bepaald tijdstip.

De programmeerbare voerautomaat is uiterst praktisch om je hondenmaaltijden in gecontroleerde hoeveelheden op perfect vaste tijden aan te bieden. Dit wordt vooral aanbevolen voor dieren die een speciaal dieet volgen of als je hond elke dag op hetzelfde tijdstip wil eten!

Je afspraak is laat en je bent niet op tijd terug? Je moet weg op dit cruciale moment? Maak je geen zorgen, de distributeur zorgt voor je hond!

Sommige modellen bieden zelfs de mogelijkheid om een ​​kort gesproken bericht op te nemen om jouw huisdier aan te moedigen te komen eten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zorg voor zijn comfort tijdens het eten dankzij de hondenbar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor het comfort van jouw hond, vooral als hij groot is, zijn er voerbakhouders voor honden.

Deze producten worden aanbevolen voor grote honden die hoger moeten eten om spijsverteringsproblemen te voorkomen. Ze zijn ook geschikt voor honden met problemen aan de wervelkolom.

Er zijn verschillende modellen, ofwel vaste hoogte of in hoogte verstelbaar om zich ideaal aan te passen aan de grootte van jouw dier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een goede hydratatie met een drinkfontein voor honden

 

 

Een drinkfontein is ideaal om je hond aan te moedigen om te drinken door de beweging van water die hem aantrekt. Het is een product dat geschikt is voor alle honden, vooral degenen die weinig drinken of voor oudere honden om de gezondheid van hun nieren te behouden.

In tegenstelling tot een kom, stagneert het water nooit en wordt het voortdurend ververst voor een perfect schone en zuurstofrijke drank waarvan de onzuiverheden worden vastgehouden dankzij het actieve koolstoffilter.


 

Drinkfles en reisdrinkfles voor honden

Je houdt van reizen en reizen met je huisdier?

Om licht te reizen en je hond te voeden en te hydrateren waar je ook bent, zijn er handige reisaccessoires: reis drinkfles voor honden.

De reis drinkfles is vaak gemaakt van licht materiaal zoals stof of siliconen. Ook zijn de meeste kommen opvouwbaar voor een optimale ruimtebesparing.

Vaak bestaat zo'n drinkfles uit twee delen: een fles en een opvouwbaar plastic deel waaruit je hond gemakkelijk kan drinken. Dit is een uiterst praktisch product om je hond gemakkelijk te hydrateren tijdens uitstapjes of tijdens een training. Voor de allerkleinsten: drinkfles voor puppy's

Het geven van borstvoeding aan puppy's wordt natuurlijk verzorgd door de moeder. Jammer genoeg gebeurt het dat puppy's de moedermelk afwijzen of dat de moeder niet meer aanwezig is, of omdat er niet voldoende melk is voor alle pups.

In al deze gevallen moeten puppy's dus op een andere manier moedermelk kunnen krijgen. Het is dan noodzakelijk dat je "de rol van de moeder" opneemt door ze melk te geven via een zuigfles voor puppy's gevuld met moedermelk.