Sorteren op Sluiten

Advantix

advantix-logo-marque

Advantix wordt erkend als een zeer effectieve ongediertebestrijding die snel op je hond werkt. Teken worden meestal binnen twee uur afgestoten en muggen vanaf het eerste uur. Deze pipetten combineren een afstotend effect en een eliminerende actie op de ongewenste beestjes.

advantix

De Advantix-pipet is heel gemakkelijk te beheren en moet rechtstreeks op de huid van je huisdier worden aangebracht. Elke doos bevat vier of zes pipetten.

Advantix voor honden: vertrouwen en bescherming

pipette advantix

Dit product is beschikbaar voor vier verschillende hondenmaten: Zeer kleine hond tot 4 kg, Kleine hond voor tussen 4 en 10 kg, Medium hond 10 tot 25 kg en Large hond 25 tot 40 kg. Voor zeer grote honden die meer dan 40 kg wegen, worden twee pipetten gebruikt. Voor een hond die 60 kg weegt, is het bijvoorbeeld mogelijk om een ​​medium hondenpipet en een large hondenpipet te combineren.

Het is noodzakelijk om je product te kiezen op basis van de grootte van de hond. Bovendien moet het gebruik van Advantix-pipetten op katten absoluut worden verboden, omdat dit product helemaal niet geschikt is en een reëel gevaar voor hem vormt. 


Best verkocht Advantix :