Sorteren op Sluiten

Advantix

advantix-logo-marque

Advantix wordt erkend als een zeer effectieve ongediertebestrijding van het bedrijf Bayer die snel op je hond werkt. Teken worden meestal binnen twee uur afgestoten en muggen vanaf het eerste uur. Deze pipetten combineren een afstotend effect en een eliminerende actie op de ongewenste beestjes.

De expert in ongediertebestrijding

advantix

Bayer produceert meer dan 200 productreferenties voor onze huisdieren: medicijnen, hygiënische producten of oplossingen tegen parasieten. Haar expertise is daarom niet meer in deze omgeving te bouwen. Het is de bevoorrechte partner van vele dierenartsen, die de effectiviteit en betrouwbaarheid van haar producten erkennen. Advantix is ​​al meer dan 30 jaar een van de vlaggenschipmerken: het beschermt honden tegen vele parasieten, ongeacht hun leefomgeving. Deze producten zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn duurzaam.

Advantix voor honden: betrouwbaarheid en bescherming

pipette advantix


Gepresenteerd in de vorm van een vloeistof verpakt in een pipet, wordt het product direct in contact met de huid aangebracht. Het beschermt je hond tegen vlooien-, teken- en muggenbeten. Het is daarom een ​​favoriete bondgenoot voor het voorkomen van een groot aantal ziekten, zoals piroplasmose of de ziekte van Lyme, overgedragen door teken. Het werkt ook tegen de zandvlieg, die Leishmaniasis draagt ​​in regio's nabij de Middellandse Zee.

Dit antiparasitaire middel bestaat uit twee actieve moleculen: imidacloprid, krachtige en snelle vlooienbestrijding, en permethine, formidabel tegen teken, muggen en zandvliegen. Het product is effectief binnen 24 uur na aanbrengen en gedurende 3 tot 4 weken.

Advantix bestaat in verpakkingen van 4 of 6 pipetten en is onderverdeeld in 5 modellen, met verschillende doseringen, afhankelijk van het gewicht van de hond:

  • Voor minihonden die minder dan 4 kg wegen
  • Voor kleine honden met een gewicht tussen 4 en 10 kg
  • Voor middelgrote honden met een gewicht tussen 10 en 25 kg
  • Voor grote honden met een gewicht tussen 25 en 40 kg
  • Voor zeer grote honden van 40 tot 60 kg

Best verkocht Advantix :