CéDé
Door het gebruik van verse eieren als basisingrediënt in zijn producten is het merk CéDé een wereldreferentie op de markt voor vogeleieren.
Gezonde vogels
CéDé onderscheidt zich door het verwerken van de verse kippeneieren tot een voedzame "eikorrel". Het hele bereidingsproces van een luchtig beslag, het bakken, drogen en verkruimelen tot een unieke eibiscuit, wordt bij CéDé zelf uitgevoerd. Hiertoe beschikt CéDé over een geautomatiseerd bakproces, dat garant staat voor een constante kwaliteit van de voedzame biscuit.
CéDé voor vogels: voedzame proteïnes voor een goede gezondheid
In een ei zijn alle bouwstenen van het eiwit -“de aminozuren” - in de meest optimale verhouding aanwezig. De jonge vogels in het nest/blok hebben dit dierlijke eiwit nodig om vlot te kunnen groeien. Sinds de oprichting in 1954 in Nederland heeft het bedrijf zich toegelegd op het behoud van deze voedingskwaliteiten in zijn producten door middel van een eigen transformatie. De verkregen eikorrels worden het basisingrediënt van alles en past zo bij elke vogelsoort.
Best verkocht CéDé :