Sorteren op Sluiten

logo marque Eheim

Eheim is een bekend merk in de aquariumwereld. Aquariumfilters en andere items zijn bewezen door hun kwaliteit en functionaliteit.

Eheim producten

Gespecialiseerd in de aquariumsector, produceert het merk Eheim veel accessoires voor de aquariumhobby: pompen, verwarming, binnen- en buitenfilters, ... Een indrukwekkend assortiment producten getest en erkend. In alle dierenwinkels of op het internet vind je artikelen van dit merk. Eheim-producten zijn gespecialiseerd in het aquarium en hebben een after-sales service in geval van verborgen schroeven of fabricagefouten. Als je een verkoper om advies vraagt, bevestigt hij de kwaliteit van de fabrikant. Eheim is een Duits bedrijf dat ook aquariofiele voerautomaten, voedsel en andere producten produceert die nodig zijn voor je aquarium.

Voor de goede praktijk van het aquarium is het merk Eheim de referentie! Hiermee kan je een breed scala aan producten aanschaffen die zijn aangepast aan jouw behoeften en die zichzelf hebben bewezen. In het geval van Eheim-buitenfilters die hun debuut op de markt hebben gemaakt, hebben ze de ergonomie van onze aquaria verbeterd. De filters kunnen buiten de bak worden geplaatst, wat een groter reinigingsgemak en een discretie bij het instellen van de bak mogelijk maakt. Deze accessoires en Eheim-producten zijn de bekendste op het gebied van aquarium en vertonen systematische veranderingen en hun enige doel is om de klant tevreden te stellen. 

eheim entreprise

 


Best verkocht Eheim :