Sorteren op Sluiten

logo marque ZooMed

Zoomed (reptiel)
Zoomed is een Amerikaans merk, opgericht in 1977, gespecialiseerd in producten voor reptielen: van hagedissen tot schildpadden tot amfibieën en natuurlijk alle soorten slangen. Zoomed was de eerste die vitaminesupplementen voor reptielen presenteerde en is ook achter de oprichting van UVB-verlichting voor terrarium en vivarium dat nu veel wordt gebruikt in dierentuinen, door dierenartsen, maar ook door particulieren.

Zoo med entreprise

Zoomed

Het assortiment producten dat wordt aangeboden door het merk Zoomed is zeer breed: het omvat allereerst alles wat betrekking heeft op de habitat van reptielen: terrarium, vivarium, verwarmings- en verlichtingssystemen en producten van lay-out en inrichting, maar ook een breed scala aan voedingsproducten, vitamines en voedingssupplementen, evenals alles wat met reproductie te maken heeft. Het bevat ook medicijnen en schoonmaakproducten.

Terrarium zoo med

Zoomed

Het merk heeft momenteel acht patenten voor reptielenproducten in de Verenigde Staten en negen voor aquatische producten, waardoor het het onbetwiste merk ter wereld is. 

chauffage zoo med

Zoomed


Best verkocht Zoomed :