Sorteren op Sluiten
logo marque ZooMed

Zoomed is een Amerikaans merk, opgericht in 1977, gespecialiseerd in producten voor reptielen: van hagedissen tot schildpadden tot amfibieën en natuurlijk alle soorten slangen. Zoomed was de eerste die vitaminesupplementen voor reptielen presenteerde en is ook achter de oprichting van UVB-verlichting voor terrarium en vivarium dat nu veel wordt gebruikt in dierentuinen, door dierenartsen, maar ook door particulieren.

Het assortiment producten dat wordt aangeboden door het merk Zoomed is zeer breed: het omvat allereerst alles wat betrekking heeft op de habitat van reptielen: terrarium, vivarium, verwarmings- en verlichtingssystemen en producten van lay-out en inrichting, maar ook een breed scala aan voedingsproducten, vitamines en voedingssupplementen, evenals alles wat met reproductie te maken heeft. Het bevat ook medicijnen en schoonmaakproducten.

Het merk heeft momenteel acht patenten voor reptielenproducten in de Verenigde Staten en negen voor aquatische producten, waardoor het het onbetwiste merk ter wereld is.

Dé nummer één

Zoo med entreprise
Zoomed

Met meer dan 40 jaar ervaring en exclusieve innovaties heeft Zoomed zich gevestigd als het nummer 1 product voor land- en waterreptielen. Zijn sterke punt ligt ongetwijfeld in zijn expertise als het gaat om de fysieke en fysiologische behoeften van deze dieren. Haar artikelen bieden de zekerheid dat je betrouwbare en kwaliteitsproducten koopt die geschikt zijn voor je huisdier. Ze zullen je helpen de natuurlijke omgeving te creëren die nodig is voor de reptielen om te gedijen in het terrarium door ze te voorzien van elementen die dicht bij hun oorspronkelijke omgeving staan. 

Maar de vaardigheden van het merk strekken zich ook uit tot het voeren van deze dieren. Met zijn voedingsproducten kan je je dier producten aanbieden die zijn aangepast aan zijn behoeften, zoals het die in de natuur zou kunnen vinden.

ZooMed voor reptielen: producten aangepast aan elke soort

Terrarium zoo med
Zoomed

De levende elementen bieden je de mogelijkheid om een ​​kwaliteitsvolle omgeving in je terrarium te creëren. De verschillende terraria of paludariums worden aangevuld met de nodige decoratie-elementen en habitats zoals mossen, kunstplanten, takken, substraten maar ook vijvers. Voor beginners zijn er ook vooraf ontworpen terraria beschikbaar om er zeker van te zijn dat ze een geschikte habitat bieden.

chauffage zoo med
Zoomed

Verwarmingsapparaten (lampen, gloeilampen, platen, thermometers) maken je installatie compleet in overeenstemming met de vitale behoeften van je dier. Ten slotte zullen de verschillende beschikbare voedingsmiddelen voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van je reptielen. Vind een selectie producten die geschikt zijn voor verschillende soorten in de vorm van droogvoer, supplementen, vitamines of insecten. Vergeet ten slotte niet de hydratatiebehoeften van je huisdier en laat water achter in een dispenser om er zeker van te zijn dat hij nooit zonder zal zitten.


Best verkocht Zoomed :