Actieve filters:
Wis filters
Sorteren op Sluiten

Beoordelingen over Zoomalia

4.6 klanten op 5 raden Zoomalia ten zeerste aan!

Laatste berichten gepubliceerd

Beoordelingen 5
henk, op 23/06/2024 om 13:10

snelle levering en goede spullen

Beoordelingen 3
Dagmar, op 23/06/2024 om 09:38

Gewoon ok

Beoordelingen 5
Sander, op 21/06/2024 om 16:15

Goed en snel

Beoordelingen 4
Edwin, op 21/06/2024 om 04:22

Goede producten, snelle levering en goede prijs.

Beoordelingen 4
Gerard, op 20/06/2024 om 12:22

De prijzen veranderen nog wel eens. De ene keer zijn 2 zakken 1 pakket en de andere keer 2 pakketten wat een hogere bezorgkosten me brengt

Beoordelingen 4
Gerhard, op 20/06/2024 om 10:30

Ik kan hier weinig over zeggen, alles ging vlot maar ik kan mij geen specifieke zaken meer herinneren waarvan ik denk: top!, of: dat kan beter.

Beoordelingen 4
Niels, op 20/06/2024 om 09:25

Prima

Beoordelingen 5
Marian, op 18/06/2024 om 08:34

Mooie prijs super snel geleverd. Top

Beoordelingen 5
El, op 11/06/2024 om 08:35

9 alles op tijd

Beoordelingen 2
Denise, op 05/06/2024 om 11:50

Deel van de bestelling bestond uit producten die niet in de juiste kleur of maat werden geleverd. Retourneren is op eigen kosten, wat ik niet eerlijk vind aangezien zij een fout hebben gemaakt. Ik bestel hier dus niet meer.

Score 92,0% positieve beoordelingen
 
Bekijk alle beoordelingen

Ze nemen ons in vertrouwen :

Cookiebeleid
We vragen jouw toestemming met betrekking tot het gebruik van cookies of vergelijkbare tools om je aankopen op onze site te vergemakkelijken, je gebruikerservaring te verbeteren en om zo te begrijpen hoe onze klanten onze diensten gebruiken. Vertrouwde partners gebruiken deze tools ook in verband met onze advertentieweergave. Je kan je cookies-voorkeuren die toegankelijk zijn via jouw account op elk moment wijzigen..
We vragen jouw toestemming met betrekking tot het gebruik van cookies of vergelijkbare tools om je aankopen op onze... Lees het vervolg
Keuze instellingen Ik ga akkoord