Sorteren op Sluiten

Almo Nature

almo-nature-logo-marque

Almo Nature is een Italiaans merk dat in 2000 op de markt voor dierenvoeding verscheen, met name voor honden en katten. Het was het eerste merk dat voedingsmiddelen aanbood die uitsluitend waren samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde 100% HFK-ingrediënten uit voedselketens. 

Het droog- en natvoer van Almo Nature is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen additieven. Het merk blijft vooruitgang boeken door steeds meer kwalitatieve voedingsproducten aan te bieden. Het bedrijf, dat zeer gevoelig is voor dierenwelzijn en -bescherming, heeft ook beloofd ze nooit te testen.

Twee gamma's: Almo HFC en PFC

marque almo nature

Hoewel Almo premium food aanbiedt, is het belangrijk om onderscheid te maken tussen de twee hoofdlijnen van het merk: Almo Nature HFC en Almo Nature PFC. 

HFC: Human Food Consumption, deze Europese aanduiding geeft aan dat vlees en vis vers zijn en geschikt voor menselijke consumptie. Ze staan ​​daarom synoniem voor uitzonderlijke voedingswaarde. Ook bevatten de referenties geen kleurstoffen, conserveermiddelen of additieven om hun gunstige eigenschappen voor de voeding van het dier zoveel mogelijk te behouden. 

PFC: dit assortiment bestaat uit hoogwaardige ingrediënten voor dierlijke consumptie. Zonder kleurstoffen of conserveermiddelen zijn deze referenties een gastronomische, natuurlijke en uitgebalanceerde maaltijd voor je hond of kat.

Almo Nature voor honden: gezonde en evenwichtige recepten

aliment almo nature chien

Om de eetlust van onze trouwe dieren te bevredigen, biedt het merk verschillende reeksen hondenvoer:

  • BioOrganic: recepten waarvan de ingrediënten afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Ze zijn beschikbaar voor volwassen honden, voor puppy's, enz.
  • HFC et HFC Almo Nature Alternative: zonder conserveermiddelen, gemaakt van vlees of vis, geschikt voor menselijke consumptie. HFC Classic bestaat ​​uit vlees, vis en rijst, bewaard in hun kookbouillon om voedingsstoffen te behouden en je hond te hydrateren. HFC Alternative eert bronnen van nobele eiwitten die leiden tot glutenvrije gastronomische recepten. Droogvoer: gegarandeerd zonder vleesmeel, zonder ggo's en zonder gluten, waarbij rijst het enige graan is.
  • PFC Daily et PFC Single Protein: is een premium voedingsmiddel met ingrediënten naar keuze. PFC Single Protein is graanvrij met slechts één eiwitbron, waardoor het ideaal is voor gevoelige honden met een eliminatiedieet.
  • PFC Holistic: complete en evenwichtige brokken gemaakt van vers kwaliteitsvlees. Ze zijn rijk aan vezels en goede eiwitten en dragen bij aan de goede werking van het spijsverteringsstelsel. Deze brokken voor honden zijn verkrijgbaar in graanvrije vorm.

Almo Nature voor katten: natuurlijke bi-voeding

aliments chat almo nature

Voor katten is bi-voeding de meest geschikte voedingsmethode, het vochtige dieet zorgt voor hydratatie en het behoud van zijn fragiele urinewegen.

  • HFC et HFC Alternativein blik of in verse zak, zonder conserveermiddelen en samengesteld uit vlees en vis die van oorsprong geschikt zijn voor menselijke consumptie. Als de belangrijkste bron van eiwitten, worden deze ingrediënten gekookt in hun bouillon of in een waterbad om alle voordelen van hun voedingsstoffen te behouden.
  • PFC Daily: heerlijke recepten op basis van hoogwaardige ingrediënten, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Omdat elke kat uniek is en sommige specifieke behoeften hebben, zijn er verschillende reeksen om de gezondheid van je kat te behouden: gesteriliseerd om het urinestelsel van gesteriliseerde katten te behouden en hen in staat te stellen hun gewicht te behouden. Antihaarbal om de vorming van haarballen in de maag te beperken en hun eliminatie te vergemakkelijken. Sensitive bevat probiotica voor katten met spijsverteringsproblemen. Tot slot, Urinary bevordert de goede werking van het urinestelsel.
  • PFC Holistic: brokken voor katten en kittens met een complete en perfect uitgebalanceerde formulering. Ze zijn zeer verteerbaar en bestaan ​​uit hoogwaardige eiwitten, zonder toevoegingen, kleurstoffen of conserveermiddelen.
litiere chat almo nature

Ten slotte is er ook nog natuurlijke kattenbakvulling gemaakt van plantaardige vezels, net zo innovatief en gezond. Dit essentiële hygiëneproduct voor kattenbezitters is gunstig voor de gezondheid van het dier omdat het geen stof, silica of synthetische chemicaliën bevat én het is ook goed voor de planeet dankzij de biologische afbreekbaarheid.


Best verkocht Almo Nature :