Sorteren op Sluiten

Carnilove

logo marque carnilove

Carnilove werd opgericht in Praag, Tsjechië. Specialist op het gebied van dierenvoeding voor honden en katten. Dit bedrijf presenteert een innovatief concept gericht op de primaire vleesetende behoeften van deze dieren. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke dieet van katten en honden te komen. Met behulp van de nieuwe technologieën en hun knowhow hebben deze voedingsprofessionals reeksen honden- en kattenbrokken samengesteld, bestaande uit natuurlijke voeding en met een hoog eiwitgehalte, essentieel voor het spijsverteringsstelsel van deze dieren. Ze bevatten geen granen of aardappelen. Dit gezonde en uitgebalanceerde dieet heeft veel voordelen voor jouw huisdier: het bevordert een goede gezondheid en stelt je in staat elke dag heerlijke maaltijden aan te bieden.

Ingrédient saumon

Dit bedrijf is nu zeer aanwezig in veel Europese landen. Zijn unieke ervaring en de kwaliteit van zijn producten geven het een uitstekende reputatie!

Carnilove Into the Wild, de referentie voor graanvrije brokken

Ingrédient saumon

Carnilove onderscheidt zich door zijn wens om honden en katten een dieet aan te bieden op basis van hun vleesetende behoeften en hun voedselvoorkeuren. Het assortiment "Into the Wild" omvat in zijn samenstelling ingrediënten van wild vlees, zonder granen of aardappelen, componenten die geen deel uitmaken van het natuurlijke dieet van honden en katten en soms verantwoordelijk zijn voor spijsverterings- en/of huidaandoeningen.

Groenten en kruiden worden ook toegevoegd wegens hun natuurlijke gezondheidsvoordelen. Dit alles stelt je in staat je huisdier gastronomische maaltijden aan te bieden, evenwichtig en aangepast aan zijn smaak.

Carnilove voor honden: terug naar de oorsprong

viande

Honden, afstammeling van de wolf, zijn vleeseters en Carnilvo heeft daar ferm op ingespeeld.

Om puppygroei te bevorderen, biedt het Carnilove Puppy-assortiment voor jonge honden kalkoen en zalm die een hoog percentage eiwitten bevatten. Er zijn twee referenties beschikbaar: voor puppy's van normale grootte en voor honden van grote rassen.

Carnilove voor katten

chat carnilove

De brokken van dit merk zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de voedingswaarde van katten volgens hun manier van leven, ras of leeftijd:

- Gesteriliseerde katten: een speciaal dieet op basis van lam en everzwijn om gewichtstoename te beperken en de goede functie van het urinestelsel te behouden.

- Katten met lang haar: zalm, vis rijk aan omega 3 is hier een toonaangevend ingrediënt dat wordt gebruikt om schoonheid en gezondheid te geven aan de huid en vacht van langharige katten.

- Gevoelige katten: Katten die moeite hebben met het elimineren van hun haarballen hebben ook hun brokjes rijk aan vezels om hun juiste eliminatie te garanderen.

- Outdoor katten: een dieet rijk aan eiwitten en energie om te voldoen aan de behoeften van actieve katten.

- Grote raskatten: om de spieren te versterken en de goede werking van de gewrichten van deze grote katten te garanderen, terwijl ze voor een optimale spijsvertering zorgen

- Kittens: de jongste katten hebben ook hun premium graanvrij dieet om een ​​gezonde groei met hoogwaardige eiwitten te garanderen.

- Fresh: Katten kunnen ook profiteren van vers konijnen- en kippenvlees, of zelfs forel en karper. 

 


Best verkocht Carnilove :