Sorteren op Sluiten

Exo Terra

logo marque Exo Terra

De passie voor reptielen is de laatste jaren aanzienlijk gegroeid en het merk Exo Terra is snel de referentie geworden voor alle habitats voor slangen en andere gekko's, namelijk terraria. Het merk heeft terraria ontwikkeld waar producten en bestanddelen van het genoemde terrarium kunnen samenwerken om een ​​geharmoniseerde habitat te creëren. 

Het merk Exo Terra is de leider geworden op het gebied van reptielenproducten om een ​​gezonde, natuurlijke habitat te helpen bouwen. Omdat het merk een echte cultuur, een knowhow en een positieve houding ten opzichte van reptielen heeft, zijn hun producten bijgevolg gericht op het welzijn van deze dieren. Exo terra-teams aarzelen niet om professionals zoals herpetologen en fokkers te raadplegen die bekend staan ​​om hun focus op het fokken van reptielen en amfibieën in gevangenschap. 

Elk terrarium van Exo terra wil heel realistisch en natuurlijk zijn om aan alle behoeften van reptielen en amfibieën te voldoen. Elk terrarium kan worden gebruikt voor vele soorten omgevingen en toepassingen, van tijdelijke huisvesting tot natuurlijke habitat.

Liefhebbers van reptielen en amfibieën

exo terra

Met zijn liefde voor reptielen en amfibieën loopt het merk Exo Terra voorop in de herpetologie. Zijn activiteit is gebaseerd op een constante wens om zijn kennis in zijn vakgebied te verdiepen, om producten te ontwikkelen die consistent zijn met het welzijn van huisdieren. Reptielen en amfibieën hebben een grote verscheidenheid aan soorten, die allemaal specifieke behoeften hebben en verschillende achtergronden hebben. Je vindt er daarom alle apparatuur die nodig is om voor elk individu een ideale leefruimte te creëren, op basis van hun bijzonderheden. Het merk weet dat een terrarium of aquarium, veel meer dan een simpele kooi, zo getrouw mogelijk moet zijn aan de leefomstandigheden van reptielen en amfibieën in het wild om ze een lang en gelukkig bestaan ​​te garanderen. 

Het plaatst het welzijn in het middelpunt van zijn zorgen. Dit natuurlijk, terwijl enthousiastelingen worden aangemoedigd in hun favoriete bezigheid, waardoor hun ervaring rijker wordt. De ruime keuze aan apparatuur, van het type terrarium tot verlichting, inclusief het decor, verbreedt inderdaad de horizon van elke herpetoloog, ontluikend of bevestigd! De vriend van slangen, schildpadden en andere salamanders zal niet alleen de ideale habitat voor zijn dier kunnen creëren, maar ook plezier kunnen hebben door zijn verbeelding de vrije loop te laten. Exo Terra levert dan ook een grote bijdrage op het gebied van herpetologie door evenveel zorg te dragen voor reptielen als voor hun eigenaar.

Exo Terra: producten gespecialiseerd in herpetologie

exo terra

Het bezitten van een reptiel of een amfibie, of het nu een slang, een grote hagedis of een schorpioen is, houdt zowel in dat de natuurlijke omstandigheden voor een optimaal terrarium worden nagebootst, maar ook dat het laatste in stand wordt gehouden voor een comfortabel en gezond dier. Reptielenliefhebbers zullen dus alle basisuitrusting nodig hebben om het leefgebied van hun huisdier te bouwen. Het merk biedt dus een ruime keuze aan terraria en aquaria, variërend in grootte en naar soort van bewoner. 

Profiteer van variabele krachtverlichting, substraat en verwarming, doordat het decor evenveel de dorheid van een woestijn als de weelde van een tropisch bos reproduceert. De kunstplanten die de natuurlijke vegetatie getrouw nabootsen, evenals de schuilplaatsen die perfect in het decor passen, laten ondertussen verlegen reptielen toe zich te verbergen voor nieuwsgierige blikken. 

Voor verzorging biedt het merk voedsel dat is aangepast aan elke soort, evenals discrete drink- en voersystemen. Aan de onderhoudszijde biedt het merk producten die geschikt zijn voor het reinigen van een terrarium, van decor tot glazen wanden. Kortom zorg voor een gelukkig leven voor je reptiel!


Best verkocht Exo Terra :