Sorteren op Sluiten

Frontline

logo-frontline

Frontline is een merk gespecialiseerd op het gebied van veterinaire ongediertebestrijdingsproducten voor de behandeling van huisdieren: katten, honden en fretten. Het is een merk van Merial, een leverancier die wereldwijd wordt erkend om zijn expertise op het gebied van farmaceutische en veterinaire producten. Op het gebied van dieren biedt Merial veel producten en vaccins voor huisdieren en vee.

Het merk bestaat uit verschillende lijnen: Frontline Pest en Cat Pest, Frontline Combo voor katten en honden en tenslotte Frontline Tri-Act alleen voor honden. Tegelijkertijd is er ook een antivlooien- en antitekenbehandeling in de vorm van spray.

Daarnaast biedt het merk shampoos of huidverzorgingsproducten voor huisdieren.

Frontline voor jouw huisdier

marque frontline

 

Het merk reageert op talloze tests met betrekking tot strikte normen voor veiligheid en efficiëntie, waardoor Frontline een referentie is op het gebied van ongediertebestrijding voor honden, katten en fretten.

Ongediertebestrijdingspipetten Frontline voor katten, honden en fretten

produits frontline

Het principe van pipetten is eenvoudig: druppel de pipet op de rug van het dier en bescherm hem zo effectief gedurende enkele weken. Het merk biedt verschillende pipetten: Frontline Spot-On, beschermt het dier tegen vlooien en teken, Frontline Combo biedt dezelfde behandeling maar werkt daarnaast op de directe omgeving van het dier om ongedierte te elimineren en herbesmetting te voorkomen. Ten slotte is Frontline Tri-Act zeer compleet, want die biedt bescherming tegen 5 soorten vervelende beestjes. Wees echter voorzichtig! Deze laatste bevat permethrin, een molecule die strikt is gereserveerd voor honden!

Alle 3 de producten (behalve Tri Act) bestaan zowel voor katten als voor honden. Ze worden samengesteld volgens verschillende stadia van gewicht. Het product moet worden gekozen op basis van het gewicht van het dier om de optimale dosis toe te dienen, waardoor overdosering of inefficiëntie wordt vermeden. Pas op! Permethrin (aanwezig in Tri Act) kan en mag je hond behandelen, maar is dodelijk bij katten!

Hoe werken pipetten?

Eenmaal aangebracht op je hond of kat, gaat het product niet door zijn bloed, maar zet het vast op het niveau van de bovenste lagen van de huid en talgklieren. Net als bij mensen wordt deze stof op natuurlijke en continue wijze in het lichaam uitgescheiden. Met dit diffusiesysteem kan het product gedurende een aantal weken een effectieve en ononderbroken behandeling op het hele lichaam van het dier bieden.

Frontline Spot-on, klassiek en efficiënt

pipette frontline

Deze zogenaamde "klassieke" pipetten zijn beschikbaar voor honden en katten en bieden ongedierte-, teken- en luizenbestrijding gedurende 4 weken. De pipetten bevatten het actieve molecuul Fipronil. Een eenvoudige en effectieve oplossing tegen de belangrijkste externe beestjes.

Frontline Combo, voor het comfort van je hond en zijn omgeving

Deze pipetten hebben dezelfde eigenschappen als de Spot-On-pipetten, maar heeft het voordeel dat de omgeving wordt behandeld waardoor dat de cyclus van herbesmetting effectief wordt bestreden. Voor honden, katten en fretten kunnen deze pipetten het dier beschermen tegen vlooien, teken en luizen tot 4 weken. Om het leefgebied te beschermen, is Frontline Combo gebaseerd op actieve IGR, een groeiregulator voor insecten die vlooien beperkt en het uitkomen van larven en de vorming van cocons voorkomt.

Deze oplossing is daarom ideaal om ongedierte te elimineren en nieuwe plagen te voorkomen.

Deze pipetten bestaan uit Fipronil-moleculen, waarbij volwassen beestjes worden gedood door hun centrale zenuwstelsel aan te vallen. Daarnaast bevatten deze pipetten de molecule Methoprene die de ontwikkeling van eieren en larven verhinderen.

Ten slotte kan je een pipet Frontline Combo kat of hond op een zwangere poes of teefje aanbrengen zonder gevaar.

Dit product wordt vooral aanbevolen voor binnenkatten.

Frontline Tri-Act, de meest volledige behandeling voor honden

produit frontline

Deze pipetten (enkel voor honden!) bieden volledige 3-in-1 bescherming tegen vlooien, teken, muggen, zandvliegen en bijtende vliegen! Je hond wordt effectief beschermd gedurende 4 weken. Dit product bevat Fipronil en Permethrin, een zeer giftige molecule voor katten. Het helpt ook je hond te beschermen tegen veel ernstige ziekten die worden overgedragen door mijten, waaronder leishmaniasis. Dit product wordt aanbevolen voor actieve honden in de buitenlucht.

Frontline Spray

Een alternatief voor de antivlooienbehandeling van Frontline. Deze spray biedt een duurzame bescherming. Het gebruik van dit product wordt aanbevolen om snel te reageren op een massale aantasting van ongedierte. Op basis van Fipronil, een molecuul dat gebruikt wordt voor de behandeling van honden en katten. Het werkt op het zenuwstelsel van de parasiet om het te doden. Je huisdier wordt vervolgens gedurende vele weken beschermd tegen ongedierte. 


Best verkocht Frontline :