Sorteren op Sluiten

Hamiform

logo marque HamiForm

Hamiform, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het voeren van knaagdieren, heeft speciaal een reeks producten ontwikkeld om aan hun voedingsbehoeften te voldoen en trakteert om ze te verwennen zoals ze verdienen. Deze knaagdierspecifieke voedingsmiddelen passen perfect bij hun balans door alle voordelen die in de natuur te vinden zijn samen te brengen, terwijl ze tegelijkertijd aandacht hebben voor verschillende soorten knaagdieren. 

Hamiform biedt ook een assortiment biologische producten aan en goedgekeurd door voedingsspecialisten. Hamiform is zeer competent op het gebied van diervoeding en vooral voeding voor knaagdieren. Het heeft een breed assortiment dat je kleine dier volledig zal bevredigen. 

Daarnaast geeft het bedrijf ook advies voor het onderhoud van de leefomgeving van je knaagdier en verschillende verzorgingsproducten. Je wilt het beste voor je knaagdier? Aarzel niet en bied hem Hamiform's eten aan!

Respect voor het milieu

Hamiform agriculture bio

Hamiform staat het dichtst bij de natuur en selecteert producten waarvan de grondstoffen voor 100% afkomstig zijn uit biologische landbouw. Het voedsel, waarvan de oorsprong volledig plantaardig is, wordt aan de bron gehaald, in Bretagne, in Morbihan, waar vers voedsel wordt verbouwd om de voordelen ervan te garanderen. 

De filosofie van het merk is daarom gebaseerd op duurzame visserij en landbouw, waarbij alles wat de natuur te bieden heeft, wordt gebruikt voor één en hetzelfde doel: het verbeteren van dierenwelzijn.

HamiForm, originele producten voor een grote diversiteit aan dieren

Hamiform alimentation
Hamiform

Voortdurend op zoek naar innovatie, onderscheidt Hamiform zich op de markt door zijn uitgebreide assortiment bedoeld voor een grote verscheidenheid aan dieren. Of het nu gaat om honden, katten, vogels, alle soorten knaagdieren of boerderijdieren, het merk biedt een verscheidenheid aan voedselcategorieën ontwikkeld rond een veelvoud aan smaken, 100% natuurlijke zoetigheden, voedingssupplementen, hygiëne, verzorging en accessoires. 

Voor je knaagdieren is er een ruime keuze aan complete maaltijden, gekweekt en zorgvuldig gedroogd hooi, gedehydrateerde of drinkbare lekkernijen om ze te voorzien van meerdere voedingsstoffen die nodig zijn voor hun voedingsbalans. 

Vier assortimenten van heerlijke snacks speciaal gemaakt voor honden: de reeks Emotion, Education, Activ + en Healthcare voldoen aan hun dagelijkse behoeften.

Het assortiment "Les Cuisinés", samengesteld uit veertig recepten uit de duurzame visserij en landbouw, gepresenteerd in de vorm van gelei, bevordert de hydratatie van je katten. 

Een assortiment is speciaal ontworpen voor de dieren in je tuin: vetballen, brood, pindakaas vergezeld van apparatuur zoals nestkasten, voederbakken of verdelers die nuttig zijn voor het behoud van wilde vogels

Er zijn ook veel hygiëne- en verzorgingsproducten zoals strooisel gekweekt zonder pesticiden, zand en badgrond voor de schoonheid van de vacht en een betere garantie op opname, shampoos zonder uitspoelen of zelfs lotions om de huid te reinigen en te ontgeuren.

Er zijn ook verschillende praktische en esthetische accessoires verkrijgbaar: voerbakken, automatische dispensers, voerbakken, hondenkennel, krabmeubel en zelfs transportmiddelen voor honden aangepast aan de grootte van je dieren. Hokken en kippenhokken zijn ontworpen om slecht weer te weerstaan ​​en vaak een vervelende schoonmaak te vergemakkelijken dankzij de plastic onderhoudsladen.


Best verkocht Hamiform :