Sorteren op Sluiten
logo marque Hill's

Dr. Mark Moris zag een verband tussen de gezondheid en het dieet van honden. Hij creëerde eerst light maar smaakrijke recepten voor Buddy's geleidehond, die nierproblemen had. Vervolgens bracht hij met deze ervaring het expertgamma "Prescription Diet" op de markt.

Sindsdien is het merk verder geëvolueerd: bijna 80 jaar innovatie voor het welzijn van katten en honden. Tegenwoordig vertrouwt Hill's op wetenschappelijke studies en klinische tests om een ​​dieet aan te bieden dat is aangepast aan hun specifieke behoeften. Een team van 150 dierenartsen, onderzoekers en voedingsdeskundigen werken het hele jaar door om de smakelijkheid en voedingskwaliteit van hun voedsel te optimaliseren.

Voedingskwaliteit om voor je dier te zorgen

hills game

Om je huisdier zijn hele leven gezond te houden, is het kiezen van goed voedsel essentieel. Daarom is het raadzaam om hem een kwaliteitsvol ​​dieet aan te bieden dat perfect is aangepast aan zijn behoeften en zijn manier van leven.

Hill's voor honden

chien Hills

Voor honden zorgt droog- en natvoer van het merk voor een optimaal gewichtsbeheer dankzij een bestudeerde dosering en een gecontroleerde calorie-inname. Er wordt voortdurend aandacht besteed aan het bevorderen van de juiste vertering van jouw huisdier, voor een gelukkige en actieve hond. Ook bevordert de unieke samenstelling van hondenbrokken de eliminatie van tandplak die veel gezondheidsproblemen veroorzaakt. Er zijn ook kleine zakjes hondenbrokjes.

Hill's voor katten

chat hills

Voor een energieke en gezonde kat biedt het merk ook een breed assortiment droog- en natvoer dat perfect is uitgebalanceerd qua opname en voedingsstoffen om aan alle behoeften van je huisdier te voldoen, ongeacht leeftijd en conditie: senior katten, binnenkatten, katten met een moeilijke eetlust, enz. Je zult ook recepten vinden voor gesteriliseerde dieren: de Hill's Cat-reeks houdt bijvoorbeeld rekening met veranderingen in eetgedrag vanwege de nieuwe hormonale gegevens.

Het merk biedt zowel droog- en natvoer om bi-voeding of de keuze van het type voer afhankelijk van het dier mogelijk te maken.

Het welzijn en een goede gezondheid voor jouw dier op de eerste plaats

Het merk biedt een selectie van gevarieerde en uitgebalanceerde menu's voor honden en katten. Ze zijn verdeeld in 4 verschillende reeksen voor meer gerichte doelstellingen:

- Prescription diet: dit professionele assortiment aanbevolen door de dierenarts helpt om de gezondheidsproblemen van je huisdier te verlichten: nierproblemen, dermatologische, allergieën, ... Zowel droog- en natvoer.

- Hill's Vet Essentials: rijk aan vitamines en mineralen, dekt dit voedsel de voedingsbehoeften van opgroeiende puppy's of kittens, evenals die van volwassen katten of honden, om fit te blijven als je een senior kat bent.

- Science Plan: dit assortiment bevat antioxidanten om de goede werking van het immuunsysteem van je dier te bevorderen.

- Ideal balance: ontwikkeld door het merk om onze dieren te laten profiteren van de voordelen van natuurlijke ingrediënten, dit perfect uitgebalanceerde assortiment zit ook vol met voedingsstoffen die essentieel zijn voor een gezonde opname van voedsel. 


Best verkocht Hill's :