Sorteren op Sluiten
logo marque Juwel

Kiezen voor een aquarium bij Juwel betekent dat je de juiste keuze maakt. In de aquariumhobbymarkt wordt het merk al bijna 55 jaar herkend door alle liefhebbers maar ook door professionals. Aan de oorsprong van vele innovaties, maakt het gebruik van een ultramoderne productietechniek en heeft het bovenal hoge kwaliteitsnormen opgelegd. 

De afwerkingen zijn onberispelijk met een sobere en efficiënte esthetiek. Elk aquarium is verkrijgbaar met of zonder meubilair en alle accessoires die essentieel zijn voor het welzijn van de vissen kunnen worden toegevoegd. Als nr. 1 aquariummerk in Europa, werd het bekroond met "Merk van het jaar" in de categorie dieren, waarmee het zijn positie onder de grote internationale bedrijven verder verstevigde.

Alles-in-één oplossing

Aquarium Juwel

Het sterke punt van het merk schuilt in zijn voorstellen voor volledig uitgeruste aquaria. Er is namelijk een ruim aanbod aan aquaria beschikbaar. Ze zijn er in verschillende afwerkingen en in alle maten en vormen. Ze kunnen ook worden gecombineerd met een onderstel dat volledig is aangepast in ontwerp om harmonie te brengen in je interieur. Zo ontdek je perfecte aquaria voor beginners.

Deze complete systemen maken het mogelijk aquaria te verwerven waarin alle elementen volledig op elkaar zijn afgestemd. Je rust jezelf dan uit met een omgeving die voor je vissen zorgt dankzij het integrale systeem. Deze all-in-one aquaria zijn samengesteld uit het aquarium zelf, verlichting, filtersysteem, verwarming en circulatiepomp. Het enige wat je hoeft te doen, indien nodig, is het op het specifieke meubelstuk plaatsen dat zowel dient als ondersteuning en opslag voor al je aquariumaccessoires en verbruiksartikelen.

Juwel voor aquarium: keuze uit kwaliteitsapparatuur

Meuble Juwel

Het merk Juwel biedt een breed assortiment zodat het geschikt is voor elk type aquariaan. Eenvoudige aquaria, met gebogen of schuin frontglas, allemaal uitgerust met het gloednieuwe MultiLux LED verlichtingssysteem ontwikkeld in 2017. Dit systeem zorgt voor een energiebesparing van 50% ten opzichte van de oude systemen van het merk en biedt licht dat altijd geschikter is voor het waterleven. 

Meubels met een sober en elegant design die in elk interieur passen. Ze zijn perfect afgestemd op de modellen waarvoor ze zijn ontworpen en hebben ook een discrete opslag. 

Innovatieve apparatuur maakt je installatie compleet. Naast de klassieke pompen en filters, biedt Juwel elektronische apparatuur zoals automatische voerautomaten, skimmers of stofzuigers. 

Dankzij de gloednieuwe HeliaLux SmartControl connected controller neem je de controle over de verlichting van je aquarium via WIFI vanaf je smartphone. Je kunt dan gepersonaliseerde verlichtingsfasen programmeren die bijvoorbeeld zonsopgangen en zonsondergangen nabootsen.


Best verkocht Juwel :