Sorteren op Sluiten

logo kong chien

Bij honden worden fysieke ontwikkeling, mentale vaardigheden, emoties en gedrag beïnvloed door het spelen. Speelgoed van Kong stimuleert het spelen en versterkt de familiebanden.

Het merk Kong is leider op het gebied van hondenspeelgoed. Het merk verscheen in 1976 op de markt van speelgoed voor huisdieren.

Grootste deel van Kong-speelgoed bestaat ui rubber, een zeer resistent materiaal. We hebben een leuke anekdote daaromtrent: Fritz, een Duitse herder, de oprichter van het speelgoedmerk, heeft een stuk rubber uit een oude auto getrokken. Het materiaal en de vorm van dat stuk ligt aan de oorsprong van KONG. 

Het is niet gewoon een speeltje, het is een KONG-speeltje!

marque Kong

Sinds de oprichting is het merk gestaag verbeterd om steeds meer kwalitatieve producten aan te bieden tot grote vreugde van honden en hun families. Kong's expertisegebied? Robuust speelgoed gemaakt van natuurlijk rubber.

De producten zijn gemaakt van het grondstof rubber, volledig gemaakt voor kauwen met respect voor de tanden en zonder enig risico voor dieren. Het speelgoed is robuust en weerstaat alle omstandigheden. Bot, bal, fopspeen, kauwstok of zelfs frisbee, er is voor elk wat wils.

Kong voor honden

- Voor oudere honden is het een kwestie van zorgen voor een mentale en fysieke stimulatie dankzij zacht rubberen speelgoed dat gemakkelijk te kauwen is.

- Hyperactieve honden kunnen destructief gedrag vertonen. Kong-rubberen speelgoed houdt hem uren bezig met spelen en kauwen.

- Voor honden met overgewicht biedt de Kong Classic Toy een unieke manier om je dier actief bezig te houden terwijl hij kan genieten van gezonde snacks die in het speelgoed verstopt zitten.

- Ten slotte is het Kong-speelgoed ideaal voor kauwers. Voor de moeilijkste honden is er het Kong Extreme-assortiment gemaakt van ultrasterk materiaal.

Zoom in op het product: Kong Classic

jouet kong classic

Je mag dit onmisbare hondenspeelgoed in de vorm van een royaal ronde totem zeker niet missen.

Het is perfect voor de spelsessies of om je hond bezig te houden als hij alleen is. Het is hol waardoor je het kan opvullen met snacks of zelfs met pasta van Kong.

Kong begeleidt je hond namelijk in alle fasen van zijn leven, omdat er speelgoed is dat is aangepast aan de behoeften van alle leeftijden:

- Puppy: op zijn jonge leeftijd vallen de melktanden uit. Je pup moet zijn tandjes wisselen. Daarvoor is dit speelgoed gemaakt van zacht rubber wat zijn tandgroei bevordert.

- Voor volwassen honden is het een perfect speelgoed om tegen verveling te vechten.

- Voor oudere honden is het een uitstekend stimulatieproduct

- Ten slotte, als je hond de neiging heeft zaken te vernietigen, komt de Kong Extreme goed van pas!

Sindsdien verkoopt het merk veel speelgoed voor honden en katten! Kong biedt naast zeer sterk speelgoed, ook zacht speelgoed, snoepjes, ballen, enz.

Kong speelgoed voor katten

jouet kong

Hoewel het merk van oudsher op honden is gericht, biedt het ook speelgoed voor katten zoals hengels of zacht speelgoed

Het Kong Kickeroo-assortiment wordt bijzonder gewaardeerd! Het bestaat uit zachte, opgevulde en zeer zachte producten die je kat graag knuffelt net als een kussen of om mee te spelen. Vaak bevatten  ze kattengras dat onweerstaanbaar is voor katten en hen aantrekt en aanmoedigt om met het product te spelen. 


Best verkocht Kong :