Sorteren op Sluiten

ownat

Honden en katten zijn strikte carnivoren, dus ze moeten goede kwaliteit en kwantiteit van eiwitten eten.

Eigen brokken voor honden en katten worden gemaakt met minimaal 10% vers vlees, voornamelijk kip, kalkoen of lam. Droogvoer van uitzonderlijke kwaliteit ondergaan weinig transformaties, waardoor alle voordelen van de ingrediënten behouden blijven en het dier alle voedingsstoffen kan krijgen die essentieel zijn voor zijn welzijn.

Om onze honden en katten van de hoogste kwaliteit en voedselrijk voedsel te voorzien, selecteert Ownat alleen de ingrediënten van de hoogste kwaliteit en heeft de neiging ze zoveel mogelijk te behouden door een zacht transformatieproces: het slow cooking-proces; langzaam koken aan lage temperaturen om de beste voedingskwaliteit te behouden en hun verteerbaarheid en dus de opname van voedingsstoffen te verbeteren.

Met betrekking tot het centrale ingrediënt, vlees, zijn het alleen verse producten en de beste stukken, met uitzondering van de aanwezigheid van veren, poten en snavel voor recepten voor gevogelte.

Ownat kattenvoer is gemaakt van rijst, zalm en kip. Deze voedingsmiddelen voorzien je katachtige van alle voedingsstoffen en mineralen die nodig zijn voor dagelijkse activiteiten. Kattenbrokken zijn ook beschikbaar om te voldoen aan de behoeften van gecastreerde katten.

Natuurlijke producten vormen de kern van het onderzoek van Ownat

ownat croquette

Het merk heeft ook zijn honden- en kattenvoerprogramma aangevuld met "Ownat Grain Free" brokken of graanvrije brokken, perfect voor het respecteren van het spijsverteringsstelsel van carnivoren. Granen zijn niet aangepast aan de primaire behoeften van honden of katten, daarom biedt Ownat een Grain Free-assortiment, beschikbaar in Prime Grain Free, Just Grain Free en Hypoallergenic, om je viervoetige makker een gezond en uitgebalanceerd dieet te bieden dat beperkt is in koolhydraten. .

In deze pakketten zit maximaal 50% vlees, uitstekende eiwitinname en 30% groenten, fruit en planten. Deze voedingsmiddelen uit de natuur bevorderen het welzijn van je huisdier en zijn goede gezondheid.  

sans cereales

 

Ownat voor honden en katten: lekkere en uitgebalanceerde recepten voor iedereen

  • Ownat Classic: een assortiment voor honden en katten van hoogwaardig droogvoer gemaakt van vers vlees, voor uitzonderlijke voedingskwaliteit. De recepten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of toevoegingen.
  • Ownat Ultra: referenties van natuurlijk hondenvoer met 30% vers vlees en een laag gehalte aan granen, voor een betere spijsvertering
  • Puppy en kitten: met of zonder granen, de producten van het merk dragen bij aan de goede ontwikkeling van je dier, van het spenen tot de eerste verjaardag, door het vanaf jonge leeftijd uitstekende eetgewoonten te geven.
  • Hond en volwassen kat: gastronomische, complete en uitgebalanceerde recepten op basis van hoogwaardige ingrediënten, om de dagelijkse gezondheid en vitaliteit van je dier te garanderen in overeenstemming met zijn behoeften en gevoeligheden. Verkrijgbaar met of zonder granen.
  • Gesteriliseerde kat: om het welzijn van gesteriliseerde katten te garanderen en gewichtstoename te voorkomen, zijn deze vetarme producten verkrijgbaar met of zonder graan.
  • Senior hond: om voor je oudere hond te zorgen en zijn capaciteiten zoveel mogelijk te behouden.

Graanvrije producten om hun natuurlijk dieet te respecteren

croquettes sans cereales

Het merk heeft ook zijn assortiment producten voor honden en katten aangevuld met "Grain Free" of graanvrije brokjes, perfect om het spijsverteringssysteem van carnivoren te respecteren. Omdat granen niet geschikt zijn voor de primaire behoeften van honden of katten, kan je met het graanvrije assortiment dat beschikbaar is in Grain Free Prime, Just Grain Free en Grain Free Hypoallergeen je dier een gezond en evenwichtig, koolhydraatarm dieet geven.

In deze pakketten zit tot 50% vlees, een uitstekende opname van eiwitten en 30% groenten, fruit en planten. Deze voedingsmiddelen uit de natuur bevorderen zowel het welzijn van je dier als zijn goede gezondheid.

 


Best verkocht Ownat :