Sorteren op Sluiten

ownat

Honden en katten zijn strikte carnivoren, dus ze moeten goede kwaliteit en kwantiteit van eiwitten eten.

Eigen brokken voor honden en katten worden gemaakt met minimaal 10% vers vlees, voornamelijk kip, kalkoen of lam. Droogvoer van uitzonderlijke kwaliteit ondergaan weinig transformaties, waardoor alle voordelen van de ingrediënten behouden blijven en het dier alle voedingsstoffen kan krijgen die essentieel zijn voor zijn welzijn.

Om onze honden en katten van de hoogste kwaliteit en voedselrijk voedsel te voorzien, selecteert Ownat alleen de ingrediënten van de hoogste kwaliteit en heeft de neiging ze zoveel mogelijk te behouden door een zacht transformatieproces: het slow cooking-proces; langzaam koken aan lage temperaturen om de beste voedingskwaliteit te behouden en hun verteerbaarheid en dus de opname van voedingsstoffen te verbeteren.

Met betrekking tot het centrale ingrediënt, vlees, zijn het alleen verse producten en de beste stukken, met uitzondering van de aanwezigheid van veren, poten en snavel voor recepten voor gevogelte.

Ownat kattenvoer is gemaakt van rijst, zalm en kip. Deze voedingsmiddelen voorzien je katachtige van alle voedingsstoffen en mineralen die nodig zijn voor dagelijkse activiteiten. Kattenbrokken zijn ook beschikbaar om te voldoen aan de behoeften van gecastreerde katten.

Natuurlijke producten vormen de kern van het onderzoek van Ownat

ownat croquette

Het merk heeft ook zijn honden- en kattenvoerprogramma aangevuld met "Ownat Grain Free" brokken of graanvrije brokken, perfect voor het respecteren van het spijsverteringsstelsel van carnivoren. Granen zijn niet aangepast aan de primaire behoeften van honden of katten, daarom biedt Ownat een Grain Free-assortiment, beschikbaar in Prime Grain Free, Just Grain Free en Hypoallergenic, om je viervoetige makker een gezond en uitgebalanceerd dieet te bieden dat beperkt is in koolhydraten. .

In deze pakketten zit maximaal 50% vlees, uitstekende eiwitinname en 30% groenten, fruit en planten. Deze voedingsmiddelen uit de natuur bevorderen het welzijn van je huisdier en zijn goede gezondheid.  

sans cereales

 

 

 


Best verkocht Ownat :