Sorteren op Sluiten

Pro Plan

logo marque purina pro plan

 

Purina Pro Plan is een wereldwijd erkend merk en een van 's werelds toonaangevende merken voor dierenvoeding. Al meer dan 80 jaar heeft het merk zich gevestigd als een van de leiders in dit competitieve veld.
Elk dier is uniek en Pro Plan weet dat zeer goed. Al hun producten zijn ontworpen in samenwerking met professionals uit de dierenwereld: dierenartsen en voedingsdeskundigen. Daarom zijn alle producten specifiek en aangepast. Brokken voldoen inderdaad aan de basisbehoeften van dieren, afhankelijk van hun leeftijd of levensstijl.

Alle Pro Plan-recepten zijn perfect in balans en de gebruikte ingrediënten zijn van uitstekende kwaliteit. Door deze premium brokken te kiezen, kan je niet in de fout gaan en dit zal je huisdier helpen om in perfecte gezondheid te zijn en langer te leven. Net zoals bij mensen is het voeden van je huisdier belangrijk voor zijn welzijn en zijn Purina-producten.

Proplan

Pro Plan voor honden: het belang van een goed dieet

Voedsel vormt de kern van het leven van een hond. Daarom heeft Purina Pro Plan specifieke recepten ontwikkeld om hem elke dag alles te geven wat hij nodig heeft op het gebied van energie en voedingsstoffen en om zijn gezondheidskapitaal gedurende zijn hele leven te behouden.

chiens

Omdat elke hond anders is, wil het merk perfect aan hun behoeften voldoen door verschillende recepten aan te bieden die zijn aangepast aan elk van hen, rekening houdend met de criteria van hun grootte, hun gezondheidstoestand, hun manier van leven of zelfs hun specifieke behoeften.

Gamma's:

OptiStart: Pro Plan Puppy is het eerste dieet voor je jonge hond. Droogvoer en natvoer zijn lekker en perfect in balans voor de soepele ontwikkeling en groei van je puppy.
OptiBalance: een compleet en perfect uitgebalanceerd voer om te smullen en te voorzien in de dagelijkse energiebehoeften van volwassen honden. Brokken voor kleine, middelgrote en grote honden.
OptiAge: een ideaal assortiment voor oudere honden, waardoor ze fysiek en mentaal alert blijven.
OptiDerma: deze droge en vochtige producten zijn voor honden met huidgevoeligheden gerelateerd aan voedsel. De belangrijkste eiwitbron is zalm, rijk aan vetzuren, waarvan bekend is dat het irritatie beperkt en het uiterlijk van huid en haar verbetert.
OptiWeight: omdat de energiebehoefte van honden na sterilisatie afneemt, hebben deze vetarme brokken de neiging om gewichtstoename te beperken en een vormgewicht te behouden. Deze brokken zijn ook geschikt voor gewichtsverlies voor honden met overgewicht.
OptiDigest: een dieet speciaal ontworpen voor honden met spijsverteringsgevoeligheden. Zeer verteerbaar en rijk aan prebiotica, het zorgt voor de goede werking van de darmtransit en het evenwicht van de darmflora. De hond kan dan profiteren van alle goede voedingsstoffen in zijn voer zonder risico op problemen.

Een felle en gezonde kat met Pro Plan-kat

proplan chat

Of je kat nu binnen of buiten leeft, ongeacht hun leeftijd, heeft je kat een volledig dieet van goede kwaliteit nodig om zijn dagelijkse activiteiten te kunnen uitvoeren.

Om je kleine kat elke dag gezondheid en vitaliteit te garanderen, heeft Purina Pro Plan heerlijke recepten van brokjes en vlees ontwikkeld om aan je kat te geven volgens zijn leeftijd, zijn behoeften en zijn manier van leven.

Zowel voor katten als voor honden, heeft het merk Purina Pro Plan verschillende samenstellingen en producten ontwikkeld, afhankelijk van de leeftijd van je kat. Kittens hebben dus hun eigen voer om goed te groeien. Als je kat te zwaar is, kies je beter voor Light voer. Ten slotte kan je oudere kat ook genieten van voedsel dat speciaal is ontworpen om reflexen, behendigheid en concentratie te verbeteren, dankzij recepten die rijk zijn aan eiwitten en voedingsstoffen.

Sterilised: zodra een kat is gesteriliseerd, neemt zijn energiebehoefte af en is hij bijzonder gevoelig voor urineproblemen. Doorgaan met het voeden van je kat met traditionele voeding na sterilisatie verhoogt daarom het risico op overgewicht en de ontwikkeling van urinewegaandoeningen. Purina biedt vervolgens een volledig toegewijd assortiment voor gesteriliseerde kattenvoeding. Pro Plan brokken voor gesteriliseerde katten zijn er in drie verschillende smaken.

Housecat: een assortiment speciaal gereserveerd voor binnenkatten! De laatste doen meestal weinig aan lichaamsbeweging. Ook besteden ze lange momenten aan verzorging en nemen ze vervolgens een grote hoeveelheid haar op. Eenmaal in de maag zijn deze haarballen soms moeilijk te verwijderen. Om op beide problemen te reageren, heeft het Housecat-assortiment minder vet en is het rijk aan vezels om de darmtransit te bevorderen.

Ten slotte hebben gevoelige katten ook hun eigen voeding. Delicate en Derma Plus zijn inderdaad gericht op katten met spijsverterings- of dermatologische gevoeligheden en zijn bedoeld om het risico op voedselreacties te beperken dankzij streng geselecteerde ingrediënten.

 

 


Best verkocht Pro Plan :