Sorteren op Sluiten

Royal Canin

logo marque royal canin

Dit Franse bedrijf, Royal Canin, opgericht door een dierenarts van Gard in 1967, produceert en verkoopt hoogwaardige premium voedingsproducten voor honden en katten. In deze sector is het een van de grootste merken ter wereld en is het een Europese leider. Haar missie is om oplossingen te bieden die voldoen aan de voedingsbehoeften van honden en katten door te vertrouwen op voortdurend diepgaande wetenschappelijke kennis. Ze staat bovenaan het podium wat betreft onderzoek en ontwikkeling op het gebied van brokken.

Kwaliteitsvolle brokjes

Royal canin

Elk van de formules ontwikkeld voor honden en katten bevat meer dan 50 voedingsstoffen in perfect uitgebalanceerde verhoudingen om je huisdier het meest geschikte dieet te bieden voor zijn grootte, leeftijd, ras en levensstijl. Dit is de reden waarom professionals, dierenartsen en fokkers Royal Canin aanbevelen.

De ingrediënten die worden gebruikt om de brokjes te maken, worden met de grootste zorg geselecteerd om de voedingswaarde van hun voedsel te optimaliseren.

Ze bevatten kwaliteitsvlees of vis zoals rundvlees of gevogelte, aminozuren, mineralen, vitaminen en vetzuren om te voldoen aan de basisvoedingsbehoeften van het dier.

croquettes

Eiwitten, prebiotica, koolhydraten en vetten zijn aanwezig om de nodige energie te leveren. De aanwezigheid van antioxidanten, prebiotica, vezels en essentiële vetzuren helpen het risico op nierfalen en spijsverteringsproblemen te verminderen en alle problemen met betrekking tot veroudering te voorkomen.

Ten slotte kunnen sommige zeer specifieke voedingsstoffen in bepaalde formules worden toegevoegd om honden en katten te helpen bij het genezen van specifieke ziekten. Een dieet met veel vezels helpt de darmtransit te reguleren en verbetert de kwaliteit van de ontlasting van je kat. Calorische inname is ook belangrijker in dit soort dieet.

chat mange chien croquette


Best verkocht Royal Canin :