Sorteren op Sluiten

Taste of the wild

logo marque TOTW

Taste of the Wild (TOTW) is in 2007 in de Verenigde Staten opgericht en is een premium voermerk voor honden en katten. Het doel is om katten en honden te voorzien van natuurlijk, gezond en uitgebalanceerd voedsel dat zo dicht mogelijk bij het voedsel ligt dat ze in het wild kunnen vinden. Het merk biedt eveneens graanvrij voer aan, zeer gemakkelijk te verteren, gemaakt met vlees, fruit en groenten. Deze verschillende componenten zijn zorgvuldig geselecteerd en gestoomd om al hun voedingswaarde, versheid en natuurlijke smaak te behouden. Diergezondheid staat ook centraal in de zorgen van het merk. Het droogvoer bevat probiotica (aminozuren en Omega 3), nodig om het huisdier in topvorm te houden. Het merk biedt verschillende soorten brokken voor zowel katten als honden.

Voeding voor honden en katten aan de beste prijzen

test


Diergezondheid vormt de kern van de zorgen van het merk. Dit komt doordat brokjes probiotica (aminozuren en omega 3) bevatten, die nodig zijn om huisdieren in vorm te houden. De specifieke voeding van je dier ontmoet een betaalbare prijs en een gerespecteerde natuurlijke oorsprong: elk ingrediënt bevat dan echte eiwitten verkregen uit rundvlees, vis of gevogelte, maar ook wild zoals wild zwijn, bizons, forel, eenden of reeën. Je dier, of het nu hond of kat is, zal echt smakelijke gerechten willen proeven. Vind verschillende soorten droogvoer voor katten en honden die door het merk worden aangeboden.

Taste of the wild voor honden

chien jeu

Het is belangrijk om de voedingsbehoeften van honden te respecteren. Het juiste voer kiezen, of het nu een puppy is of een volwassen hond, zorgt niet alleen voor zijn groei, maar houdt hem ook in uitstekende gezondheid. Daarom selecteert Taste of the Wild zorgvuldig het voedsel (vlees of vis) dat nodig is om de brokken te maken. De geproduceerde mengsels leveren volledig de voedingswaarden die zijn aangepast aan de hond, rekening houdend met zijn leeftijd en activiteitsniveau. In onze catalogus vind je verschillende producten, met name: Taste of the wild High Prairie Canine (met bizon en wild), Taste of the wild Pacific Stream (met gerookte zalm) of Taste of the wild Sierra Mountain (met vlees van 'lam). Sommige van onze mengelingen zijn alleen bedoeld voor puppy's (Taste of the wild Puppy, Taste of the wild High Prairie Puppy en Stream Puppy), andere speciaal voor volwassen honden. En er zijn ook mengsels die zowel puppy's als volwassen honden kunnen voeren.

Taste of the wild voor katten

chat noir

Je kat heeft elke dag de juiste voeding nodig om voldoende energie te krijgen en gezond te blijven. En in de dagelijkse routine is het niet altijd gemakkelijk om je geliefde kat van de juiste voeding te voorzien. Maak je leven gemakkelijker met Taste of the wild kattenvoer. Ontworpen om rekening te houden met de voedingsbehoeften van katten. De verschillende ingrediënten in de samenstelling van onze brokjes zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de dagelijkse eiwit- en vitamine-inname van je kat. Kies het product dat het beste bij je kat past, afhankelijk van het ras of de leeftijd. Onze brokken zijn rijk aan vlees of vis (afhankelijk van de mix) en licht verteerbaar. Ze worden ook aangevuld met fruit en groenten om te voorzien in de voorziening met vitamines en andere essentiële mineralen die nodig zijn voor je kat. Door te kiezen voor Taste of the wild kattenvoer, garandeer je het welzijn van je dier.


Best verkocht Taste of the wild :