Sorteren op Sluiten

Taste of the wild

logo marque TOTW

Taste of the Wild (TOTW) is in 2007 in de Verenigde Staten opgericht en is een premium voermerk voor honden en katten. Het doel is om katten en honden te voorzien van natuurlijk, gezond en uitgebalanceerd voedsel dat zo dicht mogelijk bij het voedsel ligt dat ze in het wild kunnen vinden. Het merk biedt eveneens graanvrij voer aan, zeer gemakkelijk te verteren, gemaakt met vlees, fruit en groenten. Deze verschillende componenten zijn zorgvuldig geselecteerd en gestoomd om al hun voedingswaarde, versheid en natuurlijke smaak te behouden. Diergezondheid staat ook centraal in de zorgen van het merk. Het droogvoer bevat probiotica (aminozuren en Omega 3), nodig om het huisdier in topvorm te houden. Het merk biedt verschillende soorten brokken voor zowel katten als honden.

test

Taste of the Wild voor puppy's

De hondenbrokken die door dit merk worden verkocht, zijn verkrijgbaar in dierenwinkels tegen redelijke prijzen. Canine: (Wild Bison and Game), Wild Pacific Stream (Wild Salmon), Wild Wetlands, Sierra Mountain (Lamb), Southwest Canyon (Beef), lam, everzwijn en Pacific Stream (vis).

Deze brokken zijn bedoeld voor zowel volwassen honden als puppy's.

Waarom kiezen voor Taste of the Wild voor je hond of kat?

chien jeu chat noir

Honden zoals katten zijn dieren die elke dag veel energie nodig hebben. De brokken hebben de nodige voedingsstoffen voor de ontwikkeling en vitaliteit van de dieren. Het spreekt voor zich dat elke voedingsstof rigoureus is gekozen.

Ten eerste bieden de eiwitten in de brokken het dier een optimale opname van aminozuren, ideaal voor de glans van het haar en de gezondheid van de huid. Extracten van medicinale planten zijn ook toegevoegd aan de verschillende recepten. De wortels van gedehydrateerd witlof en Yucaa Schiedigera hebben bijvoorbeeld de rol van het bevorderen van de spijsvertering van de hond, het ontwikkelen van zijn immuunsysteem en het versterken van zijn natuurlijke afweer. Fruit (frambozen, bosbessen, enz.) en groenten (zoete aardappelen, enz.) voorzien honden van fytonutriënten en antioxidanten (selenium, zink, vitamine E, C en B). 


Best verkocht Taste of the wild :