Sorteren op Sluiten

logo marque Tetra

Het merk Tetra is een van de beste op het gebied van uitrusting en accessoires voor aquarianen. Het brede assortiment en de ernst ervan maken het een merk dat door al deze liefhebbers wordt erkend en gerespecteerd.

Scientifique Tetra

Welke producten worden aangeboden door het merk?
Het merk Tetra biedt veel producten voor de aquariumhobby. Of het nu is om je water te onderhouden, te testen, om de prestaties van je filter te verbeteren, om je filter te vervangen of om je aquarium te verwarmen, er is altijd een Tetra-product voor jou!

Waarom kiezen voor een Tetra-product?
Tetra is de garantie voor ernst en kwaliteit die veel aquarianen nodig hebben. De oprichting van dit micro-ecosysteem vereist het gebruik van specifieke producten, maar vooral kwaliteitsproducten die het gecreëerde ecosysteem niet in gevaar brengen.

Tetra bestaat al vele jaren en is geëvolueerd met de behoeften van aquariumliefhebbers, waardoor ze toegankelijker zijn geworden.

De producten in het Tetra-assortiment worden aangeboden tegen betaalbare prijzen en zijn gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn vaak voorzien van een gedetailleerde handleiding voor het te gebruiken gebruik.

Tetra en mijn planten ...
Tetra biedt een breed scala aan producten die nodig zijn voor het onderhoud van je water, maar ook een breed scala aan producten om de groei van je planten en hun dagelijks onderhoud te verbeteren. CO2-kits worden aangeboden evenals meststoffen.

Tetra en mijn vissen ...
Het merk laat je dierbare bewoners niet in de steek. Veel producten zijn inderdaad bedoeld voor het voedsel van uw vissen en garnalen, waardoor ze een kwaliteitsvoedsel en dus een perfecte voedselbalans garanderen.

poisson aquarium nourriture poisson


Elke dag kiezen voor het merk Tetra is zorgen voor een kwaliteitsaquarium waarbij de balans van het ecosysteem wordt gegarandeerd. 


Best verkocht Tetra :