Sorteren op Sluiten

Versele Laga

logo marque Versele Laga

Versele Laga ontwerpt, produceert en distribueert premiumproducten op het gebied van dierenvoeding en verzorging.

De eerste fabriek voor de productie van voedingsproducten in België werd opgericht in 1935. Sindsdien heeft Versele Laga zijn vele producten in meer dan 75 landen gedistribueerd. Zijn 85 jaar ervaring heeft hem in staat gesteld om zijn reeksen uit te breiden en te verbeteren om ook aan de behoeften van wedstrijddieren te voldoen. Het merk investeert altijd om producten van de hoogste kwaliteit te leveren.

marque versele laga

Versale laga: respect, passie en expertise

Versele Laga heeft meer dan 2.100 producten. Dankzij hun 85-jarenlange ervaring verzekeren zij producten van topkwaliteit die al tientallen jaren zijn getest en goedgekeurd door dieren en hun eigenaren.

Een breed assortiment om alle dieren volledig tevreden te stellen

nourriture rongeurs versele laga

Het merk heeft honderden referenties voor het voeren van katten, knaagdieren, reptielen, konijnen en vogels. 

Versele Laga Nature: heeft ook heerlijke recepten voor knaagdieren.

Versele Laga prestige premium: dit zijn kwaliteit zaadmengsels voor vogels zoals kanaries, parkieten of papegaaien. Soms verrijkt met vitamines, aminozuren en mineralen. Deze korrels helpen de gezondheid van huisdieren of wedstrijdvogels te optimaliseren.

Lara is de variëteit aan voedsel voor gastronomische katten. Het heeft meerdere soorten brokjes gemaakt op basis van de leeftijd, dieetbeperkingen of moeilijkheden van je kat. 

croquettes versele laga


 


Best verkocht Versele Laga :