Sorteren op Sluiten

Versele Laga

logo marque Versele Laga

Versele Laga ontwerpt, produceert en distribueert premiumproducten op het gebied van dierenvoeding en verzorging.

De eerste fabriek voor de productie van voedingsproducten in België werd opgericht in 1935. Sindsdien heeft Versele Laga zijn vele producten in meer dan 75 landen gedistribueerd. Zijn 85 jaar ervaring heeft hem in staat gesteld om zijn reeksen uit te breiden en te verbeteren om ook aan de behoeften van wedstrijddieren te voldoen. Het merk investeert altijd om producten van de hoogste kwaliteit te leveren

De producten zijn het resultaat van een grote knowhow, ontwikkeld door professionals en geïnspireerd door de diëten die in de natuur worden waargenomen.

Respect, passie en expertise ten dienste van de dieren

marque versele laga

Versele Laga heeft meer dan 2100 producten. Dankzij hun 85-jarenlange ervaring verzekeren zij producten van topkwaliteit die al tientallen jaren zijn getest en goedgekeurd door dieren en hun eigenaren.

Met waarden als respect voor dierenbehoeften en welzijn, de passie om de beste producten te creëren en distribueren en de ambitie om altijd te verbeteren en te innoveren, heeft Versele Laga haar klanten kunnen verenigen en behouden. Het merk voedt nu meer dan 15 miljoen dieren over de hele wereld.

Versele Laga: een uitgebreid gamma om alle dieren te bekoren

nourriture rongeurs versele laga

Het merk heeft honderden artikelen voor het voeren van katten, knaagdieren, reptielen, konijnen en vogels. Het merk presenteert ook hoogwaardige artikelen rondom hygiëne, strooisel en voer. 

Versele Laga Nature, dit zijn heerlijke recepten van uitgebalanceerde muesli bedoeld voor knaagdieren. Gevarieerd, rijk aan vezels en granen, ze verrukken konijnen, cavia's, ratten en chinchilla's. Hooivariëteiten verrijkt met groenten zoals pompoen of wortelen leveren vitamines en ruwe vezels om de spijsvertering te verbeteren en tegelijkertijd hun tanden te versterken.

croquettes versele laga

Versele Laga prestige premium, dit zijn kwaliteitszaadmengelingen voor vogels zoals kanaries, parkieten of papegaaien. Deze korrels zijn soms verrijkt met vitamines, aminozuren en mineralen en helpen de gezondheid van gedomesticeerde of wedstrijdvogels te optimaliseren. 

Lara is de voedingsvariant voor gastronomische katten. Het bevat veel soorten brokjes, afgestemd op de leeftijd van je kat, dieetbeperkingen of moeilijkheden.


Best verkocht Versele Laga :