Sorteren op Sluiten

logo marque ZOLUX

Eerst een eenvoudige vogelzaadwinkel in 1933, Zolux is een familiebedrijf dat zijn producten zal uitbreiden naar alle huisdieren om een ​​volwaardig merk te worden in 1971. 80 jaar na zijn oprichting, opgericht door de overgrootouders van de huidige managers is het merk Zolux een belangrijke speler geworden in dierenwinkels en tuincentra.

De groep heeft twee andere merken ontwikkeld: Laboratoire Francodex, dat zich richt op verzorgingsproducten en het merk Saint-Bernard, waarvan de voedingsproducten en accessoires voornamelijk zijn bedoeld voor grote commerciële winkels.

Zolux: een ethisch merk met sterke waarden

marque zolux

Dierenwelzijn is de prioriteit en hierbij houdt het merk eerst rekening met de behoeften van dieren bij het creëren en ontwikkelen van een nieuw product. Nog steeds in de zin van welzijn, voert het merk actief campagne voor dierenbescherming.

Duurzame ontwikkeling is ook een waarde voor het bedrijf: het verminderen van verpakkingen, het selecteren van schonere grondstoffen, het verkleinen van de afstanden tussen productie-installaties en opslagplaatsen, evenals het verminderen van het volume van getransporteerde producten.

Zolux voor honden: lekkere, gezonde snacks

friandises zolux

Op het gebied van eten is Zolux erin geslaagd om een ​​enorme hoeveelheid zeer gevarieerde natuurlijke lekkernijen te ontwikkelen. Hun samenstelling is onderzocht om mondhygiëne te bevorderen door middel van te kauwen. Rauwe eiwitsnacks, knagende botten, 100% kauwsticks van runderhuid, kippensushi: Zolux heeft een zeer breed assortiment gezonde lekkernijen voor je huisdier. 

Zolux voor katten: van verfijnde snacks tot trendy accessoires

zolux chat

Het merk heeft smakelijke lekkernijen gecreëerd die de meest veeleisende katten zullen waarderen: zalmsticks, mini-baconharten, snacks voor mondhygiëne of brokjes tegen haarballen.

Tot slot heeft Zolux praktische kattenluiken, zachte borstels, trendy halsbanden, chique transportmanden en zeer zachte iglo-schuilplaatsen om het leven en het onderhoud van je kat te vergemakkelijken!
 


Best verkocht Zolux :