Sorteren op Sluiten

Park en ren voor konijnen en knaagdieren

Laat je konijn in hartelust spelen in een beveiligde, omheinde omgeving dankzij onze konijnenrennen. Laat hem af en toe eens uit zijn konijnenhok! Je kan een konijnenren zelfs binnen plaatsen: konijnenren voor binnen

Meer

Ren in nylon voor konijnen en knaagdieren

Ideaal voor buiten of binnen, de stoffen ren is gemakkelijk te transporten en installeren.

Opvouwbare hondenren voor binnen Zolia
Opvouwbare hondenren voor binnen Zolia
Beoordelingen 4.5 80
Park of huisje voor honden of kleine diertjes. makkelijk, praktisch om op te bergen want plooibaar. polyester. verkrijgbaar in 3 afmetingen : S, M, L. verkocht met zijn zwart/beige opbergzak
in plaats van :
€69,99
€39,99
24u
Gard'in Park voor kleine dieren
Gard'in Park voor kleine dieren
Beoordelingen 4.5 5
Tent voor kleine dieren. Gemakkelijk op te zetten
in plaats van :
€79,95
€59,99
24u
Nylon ren voor knaagdieren
in plaats van :
€89,99
€69,99

Houten ren voor konijnen en knaagdieren

De zeer stijlvolle houten rennen creëren voldoende comfort en aangename ruimte zodat je konijn in alle veiligheid kan buiten spelen.

{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2020 : Park en ren voor konijnen en knaagdieren

Woon je in een huis en wil je konijn of knaagdier de ruimte geven, maar zonder risico? Heb je een tuin en wil je je huisdier op een veilige manier buiten toegang bieden? Dan hebben wij een hele reeks aaWoon je in een huis en wil je konijn of knaagdier de ruimte geven, maar zonder risico? Heb je een tuin en wil je je huisdier op een veilige manier buiten toegang bieden? Dan hebben wij een hele reeks aan parken die jou zeer blij zullen maken.

Binnenshuis heeft een huis veel gevaren voor een konijn of een knaagdier: je kleine diertje kan bijvoorbeeld je meubels beschadigen.
Buiten zijn de gevaren overal: je dier kan ontsnappen of volledig worden overgeleverd aan roofdieren.

Om vrijheid en veiligheid te combineren, zijn er accessoires voor knaagdieren, waaronder een konijnenren.

Enclos éphémere lapin

Hoe kies ik een park voor mijn konijn?

Houd rekening met de volgende criteria:

Plaats

Binnen of buiten?

Grootte

De grootte van het product hangt ook af van hoeveel plaats je hebt ine je huis. Sommige parken zijn opvouwbaar om ruimte te besparen wanneer ze niet worden gebruikt.

Aantal dieren

Voor hoeveel dieren?

Materie

Afhankelijk van het gebruik hebben sommige materialen de voorkeur, vooral voor buitenshuis. Het hangt ook allemaal af van het karakter van jouw dier. Heeft hij de neiging om te knagen? Of om gemakkelijk te vluchten?

 

Binnenren voor konijnen en knaagdieren

In een huis is de binnenren voor konijnen en knaagdieren ideaal om hen hun eigen plaatsje te geven. Zo kan hij vrij rond lopen, maar zit hij toch beschermd!

Je kan je ren wat opfleuren met een aantal accessoires zoals speelgoed, slaapplaats, uiteraard zijn eten en drinken, enz.

De soepele ren bestaat over het algemeen uit nylon en is dus erg licht en opvouwbaar zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en/of meenemen tijdens het reizen.

Geniet van de open lucht dankzij een park of ren buiten

Enclos extérieur lapin

Buiten heeft het gebruik van een ren alleen maar voordelen. het is een unieke manier om je huisdier van zonnige dagen te laten genieten en in alle vrijheid in het gras te laten galopperen ... of toch bijna.

Een ren biedt een beperkt maar nog steeds groot gebied voor jouw konijn. Je kan er ook voor kiezen om de ren te vergroten en uit te breiden. Je kan kiezen tussen houten ren en metalen ren, allebei hoogwaardige materialen. Ze kunnen ook worden samengevoegd om een ​​nog grotere speelplaats voor je konijn te bieden.

Rennen bieden volledige veiligheid, voor een totale gemoedsrust: geen ontsnappingsgevaar!

Als de zon te sterk is, plaats je de ren beter in de schaduw of in de categorie vind je een zeil die je over het ren kan leggen. 

Onze favorieten

Buitenren
Zolia Tito 220 cm

Deze metalen ren biedt een grote ruimte!


Binnenren

In een huis is een ren voor konijnen en knaagdieren perfect om een vluchtige ruimte voor je huisdier te creëren. Hij heeft dan de gelegenheid om te wandelen in een gebied beschermd tegen alle risico's die hij in een huis kan tegenkomen.

Opvouwbaar parkje voor binnen Zolia

Een nylon park is perfect voor gebruik binnenshuis. Voor maximale ruimtebesparing is het opvouwbaar en kan het overal worden vervoerd dankzij de draagtas.

Enclos lapin zoomalia