Actieve filters:
Wis filters
Sorteren op Sluiten

Hondenbrokken

Hondenbrokken zijn een complete maaltijd, op voorwaarde dat het goed is aangepast. Er zijn dus brokken voor puppy's, brokken voor volwassen en oudere honden, of zelfs graanvrije hondenbrokken. Beloon je hond af en toe met snoepjes!

Meer

Graanvrij voer voor honden is speciaal ontwikkeld voor honden zodat ze geen last krijgen van voedselallergies. Het voer wordt beter verteerd dan gewone droogvoer. Op Zoomalia vind je de beste merken en producten aan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.      

Bekijk meer

Puppybrokken Bekijk meer

Puppy's hebben specifieke behoeftes. Ze zijn in volle groei en hun voeding moet daarop worden aangepast. Hier vind je alle grote merken van droogvoer voor puppy's aan kleine prijzen.

We hebben voor jou alle droogvoer voor kleine honden geselecteerd aan de beste prijzen. Zoomalia raadt je deze voordelige merken aan: Optimus en Quality Sens, voordelige prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk meer

De voeding van jouw hond moet evenwichtig, gezond en volledig zijn om aan zijn voedingsvereisten te voldoen. Daarvoor hebben wij een reeks aan droogvoer voor middelgrote honden.

Bekijk meer

Grote honden hebben andere voedingsvereisten dan kleine honden. Ze hebben een grotere spiermasa en kunnen dus meer of sneller last hebben van gewrichtsproblemen. Hier vind je alle grote merken voor droogvoer voor grote honden.

Bekijk meer

Wanneer je hond ouder wordt, veranderen ook zijn voedingsbehoeften. Hij beweegt minder, heeft misschien last van gewrichtsproblemen, nierproblemen, enz. Het is dus noodzakelijk om ook zijn voeding aan te passen. Kies voor droogvoer voor senior honden, aan lage prijzen, aangepast aan hun nieuwe behoeften.

Sommige honden hebben specifieke behoeften en zijn gevoeliger dan andere. Daarom heeft Zoomalia de beste merken uitgekozen voor honden met specifieke behoeften: urineproblemen, huidproblemen, verteringsproblemen, ...

Bekijk meer

Hier vind je een selectie aan hondenbrokken voor gesteriliseerde honden of honden met overgewicht. Deze droogvoer is een compleetvoer. Deze specifieke voeding geeft jouw hond voldoende voedingsstoffen en vitaminen.

Bekijk meer