Sorteren op Sluiten

Krabmat

Hoe weet je of een mat om te krabben geschikt is voor je kat? Wanneer je zijn krabgedrag observeert en ontdekt dat hij bijzonder veel aan je vloerkleed krabt, dan is de krabmat ideaal voor je kat.
Meer
Terug
Omhoog
{{ pagination.nbHits }} resultaten

Tips 2021 : Krabmat

Hoe weet je of een krabmat geschikt is voor je kat? Als je door zijn gedrag te observeren wanneer hij krabt, merkt dat hij vooral graag aan je vloerkleden krabt, dan is dit product iets voor hem.

Wat zijn de voordelen van een krabmat?

Tapis griffoir chat

Sommige katten krabben graag op horizontale steunen die op een boomstam lijken, terwijl andere katten andere oppervlakten verkiezen. Verkiest je kat muren of vloerkleed? Verticale of horizontale palen? Als hij een horizontaal oppervlate prefereert, dan zal een krabmat hem zeker bevredigen! Karton of sisal, dit product is zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken, omdat je het neerlegt en je kat doet de rest. Sommige krabmatten hebben bovendien een ingebouwd speeltje! Het is altijd handig om je kat te observeren en zo zijn voorkeuren te leren kennen. Een paal in karton of sisal is zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Hij zal dus stilletjes kunnen krabben op een paal die voor hem is gereserveerd in plaats van je meubels te beschadigen.

Welke krabmat kies ik?

Karton is het meest conventionele materiaal en het minst dure, terwijl sisal zowel een superieure efficiëntie als een grotere sterkte heeft. Het is daarom meer geschikt voor grote krabbers. Als je kat een grote speler is, hebben sommige matten een ingebouwd speeltje. Ten slotte, als je een grote kat hebt, is het raadzaam om een ​​product te kiezen met royale afmetingen waarop je kat op zijn gemak kan krabben.Kortom, een krabmat draagt ​​effectief bij aan het natuurlijk vijlen van de klauwen van je kat en is bijzonder geschikt voor katten die van horizontale oppervlakken houden.